Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan velge Truck Tires

En av de viktigste valgene du kan gjøre for din lastebil er å velge riktige dekk. Å velge riktig dekk til lastebil betyr å velge dekk som er funksjonelle og som passer til utseendet og følelsen av kjøretøyet. Den tilsynelatende uendelig antall merker, størrelser, priser og så videre kan gjøre det vanskelig å velge riktig dekk for din lastebil. Her er noen tips om hvordan du velger lastebildekk, slik at du kan gjøre det beste kjøpsbeslutning mulig. Instruksjoner
Instruksjoner
en

titt på bruksanvisningen for din lastebil til å finne ut hva de foreslåtte dekkene er. Bruk dette som en generell guide til å velge dekk til bilen din.
2

Bestem hvor mye du er villig til å bruke på lastebildekk. Se etter lastebildekk som oppfyller dine behov samtidig møte budsjettet.
3

Se etter dekk basert på deres kvalitet i form av ny eller brukt. Brukte dekk vil normalt koste mindre enn nye dekk, og du kan finne en avtale som du ikke kunne komme i et dekk butikk. Ofte vil brukte dekk har slitt løpebaner og svakere sidevegger. Aldri kjøp alvorlig brukt eller slitt dekk til bilen din. Inspisere brukte dekk nøye for skader. Spør en uavhengig dekk spesialist for å inspisere dekkene for deg. Sjekk dekkene for skader, slitasje eller feil i design før du kjøper.
4

omtale kjøringen din historie og fremtidige kjøring planer om å se om du trenger on-road eller off-road dekk. De fleste ser for on-road dekk, som de gjør lite off-road kjøring. Du kan imidlertid kreve større og mer holdbare dekk for off-road kjøring. Se etter dekk som er tykkere og annonsert som off-road dekk. Spør et dekk spesialist hva slags off-road dekk er riktig for din lastebil.
5

Se på hvor mye bæreevne dekkene har, og sammenligne det med bæreevnen din lastebil trenger. For eksempel, hvis du vil være hauling massevis av tunge materialer på en daglig basis, kjøpe lastebil dekk med høy bæreevne. Hvis du ikke har planer om å hale mye i lastebil, ville en mer moderat bæreevne passer dine behov.
6

Bestem hvor stor du vil at lastebildekk. Generelt, jo større dekket, den bedre okonomi. Se i bruksanvisningen for den maksimalt tillatte størrelsen uten forbehold. Velg lastebildekk basert på størrelse og utseende som passer din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101193.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold