Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Lincoln Navigator

The Lincoln Navigator er et high-end sports utility vehicle. Når du kjøper denne bilen, er det viktig å opprettholde kvaliteten på bilen. Dette gjør det nødvendig vedlikehold svært viktig, som omfatter kontroll dekktrykket hver gang du fyller opp eller når de vises lav. Kontrollere dekktrykket er spesielt viktig i kaldt vær og riktig inflasjon bidrar til å forbedre gass kjørelengde. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

vite hva lufttrykket i dekkene bør være. 2008 Navigator er utstyrt med P255/70R18 112H dekk. De 112 betyr at Navigator har en vektbelastning 2,484 pounds. Hvor mye press som trengs i dekkene er bestemt av dette vektbelastning. Lincoln anbefaler press på 26-36 psi på Navigator.
2

Bruk lufttrykket. Fjern hetten fra luftventilen og skyv på lufttrykket. Etter ca to sekunder, fjerne måleren for å se lesing.
3

La noen av luften ut, hvis dekkene er overinflated. Varme forhold ofte bety dekktrykk er høyere enn den burde være. Hvis dette er tilfelle, trykk ned på luftventilen. Du vil høre en hvesende lyd, som betyr den luften som kommer ut av dekket.
4

Øk lufttrykket hvis dekket ser ut til å være lav. Blås den til det anbefalte trykket nivå.
5

Kontroller trykket. Etter at du la ut det du tror er riktig mengde luft, sjekke trykket igjen. Legg mer luft med et dekk pumpe hvis du la ut for mye, eller slippe mer luft ved behov.
6

Gjenta disse trinnene på hver av dekkene. Etter at du har justert lufttrykket på første dekk, sørg for å sjekke trykket på de andre tre dekk for å være sikker har riktig mengde luft i hvert dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100921.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold