Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Truck Tires Online

Kjøpe lastebildekk kan være frustrerende når du er ferdig i butikken. Jo større størrelse dekk for å støtte lastebilen er ikke alltid tilgjengelig, noe som kan føre til butikken på bestilling dekket, som til slutt vil koste mer penger. Hopp bryet med å håndtere salget kollegaer og spesielle bestilling avgifter - kjøpe lastebil dekk online. Instruksjoner
en

Velg en av de "Ressurser" linker. Disse fører alle til nettbutikker som selger lastebil dekk.
2

Klikk på "Handle etter Vehicle." Input av merke, modell og år av lastebilen du er ute etter å kjøpe dekk for. Dette vil få opp en oversikt over tilgjengelige dekk for bestemt merke og modell av bilen.
3

Søk i dekkene etter størrelse, merke, pris eller type. Se etter solide dekkmerker. Du ønsker ikke å kjøpe et dekk som ikke vil vare. Noen topp merker er Bridgestone, Michelin og Dunlop.
4

Bestem deg for hva slags dekk du ønsker. Dette vil i stor grad avhenge av plasseringen av kjøretøyet. Lastebiler i kaldt klima vil trenge vinterdekk til vinteren, som vil gi bedre friksjon i snø og is enn standard helårsdekk.
5

Velg dekkene ved å justere mengden du ville som, etterfulgt ved å klikke "Legg i handlekurven". Følg trinnene i kassa prosedyren for å fullføre kjøpet av dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101081.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold