Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik reparerer Peeling hjulkapsler

Peeling hjulkapsler er et irritasjonsmoment, men siden hjulkapslene er litt mer enn dekorative aspekter ved bilen sin hjulet, er en manglende evne til å umiddelbart håndtere problemet ikke sannsynlig å forårsake noen sikkerhetsproblemer . På den annen side, siden bilene på mange måter er en forlengelse av førerens personlighet, dekker vedlikehold av hjulet er viktig å holde det generelle utseendet og utseendet på bilen congruous med bildet du ønsker å portrettere. Lære å reparere peeling hjulkapsler er rask, men så er overforbruk i en slik grad at de refinished hjulkapslene er faktisk dyrere enn et sett med nye. Du trenger
Peeling hjulkapsler
middel for å ta dem av bilen
hageslange med dyse
Spray maling
Klarlakk
Vis flere instruksjoner
Slik reparerer Peeling Wheel Covers
en

Bestem hvordan hjulkapsler er festet til hjulene. Noen er klipset fast med plast, mens andre bruker metall klipping enheter for å holde dekselet på plass. Atter andre er boltet på og riktig verktøy er nødvendig for å fjerne denne siste typen fra hjulet.
2

Ta av peeling hjulkapsler. Med mindre bare én påvirkes betydelig, kan det være lurt å vurdere å arbeide med alle fire av dem for å holde dem ute jevnt slitt.
3

Skru på høytrykk munnstykket til hageslangen og ren av hjulet dekker. Målet er å fjerne så mye av vrakrestene som mulig. Dette vil utsette riper, bulker og andre problemer innenfor de hjulkapslene som må tas i betraktning når du skal reparere dem.
4

Strip av krom og deretter re-krom hjulkapselen. Hvis dette er utenfor ditt ferdighetsnivå eller du ikke har verktøy til å gjøre det, bør du vurdere å kontakte en body shop for å få hjelp.
5

Color kamp maling på din peeling hjulkapsler Du må kanskje ta det rensede hjulkapsel til en automotive butikk for å få hjelp med å bestemme riktig farge å bruke. I et knipetak kan du velge en stor boks hjemme forbedring butikken der malingen telleren kontorist kan være i stand til å matche den til den nærmeste fargen de kan blande.
6

Hold det billig, hvis de er plast , ved å bare kjøpe sølv spraymaling og plassere tre til fire strøk på prepped hjulkapsler. Avslutt det hele med et par tydelige strøk. Noen mennesker vil sannsynligvis gnage av hendene før du gjør dette, men for resten er dette et billig alternativ til å bruke masse penger på et rent dekorativt element.
7

Vurder å bruke denne tiden til å tilpasse bil og i stedet for å gå med det samme hjulkapsel fargen du kanskje tilpasset ferdig i noen av de nåværende varme farger som vil gi din bil som utpreget hip utseende. Hold navnet på maling og produsenten hvis du velger å gå denne ruten, slik at du kan ta opp eventuell fremtidig peeling.
8

Bytt hjulkapslene hvis du finner ut at pengene du bruker på maskinvare og malingen er mye mer enn du forhandlet for.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100839.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold