Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Reset dekktrykket Warning System

Siden 2007 har føderal lov som kreves hvert kjøretøy solgt i Amerika for å komme utstyrt med et dekktrykk varslingssystem (også kalt dekktrykk overvåkningssystem ) . Systemet sender dekktrykk informasjon til bilens datamaskin , slik at du vet om lufttrykket er for lavt eller for høyt. Du trenger
Air måle
Air tank
Vis flere instruksjoner
en

Ta ventilen stammer fra hver av bilens dekk . Fest luft tverrsnitt til ventilspindelen for å kontrollere lufttrykket i dekkene . De fleste biler krever et trykknivå på 30-33 psi , men dette vil variere. Sjekk brukerhåndboken for å se hva den anbefalte trykket er for ditt kjøretøy.
2

Legg til eller redusere luften i hvert dekk som trenger det. Hvis du ikke har en luft tank, besøke en bensinstasjon med en luft maskin . Vær forsiktig så du ikke overfylle dekkene. Hvis du trenger å redusere luften, trykker du på den midtre delen av ventilen stammen for å slippe ut luft .
3

Dobbeltsjekk alle dekkene for konsistens. Hvert dekk trenger å være ikke mer enn én PSI lavere /høyere enn den anbefalte nivå . Bytt ut ventilen stammen caps og kjøre bilen rundt i noen minutter . Dekktrykket overvåkingssystem kontrollerer hele tiden lufttrykk og vil nullstille etter noen miles .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101044.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold