Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter dekkene på en Chevy Silverado

The Chevy Silverado 1500 pickup lastebil har lenge vært en favoritt for arbeider truckers som trengte mye haling rom. Den halvt tonn pickup er tøff på dekk, så pass på å følge turnusplan for å opprettholde god trekkraft og selv dekkslitasje. Du trenger
Fire knekt eller hydraulisk heis
Lug nut verktøy for fjerning
Vis flere instruksjoner
en

Løsne alle mutrene på hver av dekkene. Legg et stykke tre under de bakre dekk for å holde bilen ruller mens du jekke opp fronten på bilen.
2

Place to knekter under fronten på bilen, og løft den bakre opp på ytterligere to bukker. På grunn av vekten av denne lastebilen, den enkleste og sikreste måten å rotere dekkene er på en hydraulisk heis.
3

Flytt passasjersiden bakdekket til fronten, og passasjersiden fronten til førersiden bak. Slå førersiden bak dekk i front og førersiden forhjulet til passasjersiden bak. Stram hjulmutrene sitter godt, men ikke helt.
4

Nedre baksiden først og erstatte treverket bak dekkene. Senk fronten og deretter gå rundt og trekkes hver lug mutter til sin stramming. Hvis på en heis, og senke hele lastebilen og stram hjulmuttere sikkert.
5

Juster trykket på forsiden og bak dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100850.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold