Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

De beste dekkene for en Toyota Camry LE

The Toyota Camry LE har vært tilgjengelig siden 1983. Som i 2010, er Camry tilgjengelig som en mellomstor sedan og kan kjøpes som med en firesylindret eller seks-sylindret motor. Toyota Camry er også tilgjengelig som en manuell eller automatisk. Dekkalternativer, enten fra fabrikk eller etter-markedet, bør gjøres basert på kjøring behov og felles veiforhold. Det er også verdt å merke seg at Toyota har brukt mellom 14-tommers og 17-tommers hjul, avhengig av versjon og år, så bekrefter hjulstørrelsen på bilen din før du kjøper nye dekk. Helårsdekk

Nyere Toyota Camrys (som starter i midten av 2000-tallet) kommer med helårsdekk som standard alternativ. Helårsdekk er ideelle for å holde de samme dekkene på bilen året rundt, bare så lenge bilen er ikke hele tiden blir kjørt i snø eller is-lignende forhold. Fordi Camry er forhjulsdrevet, er det ikke spesielt ment for snøen som en 4X4 eller all-wheel drive kjøretøy. Camry, men vil håndtere godt i lett til moderat snø med helårsdekk. Helårsdekk er ikke laget for å fungere godt i iskaldt forhold. Disse dekkene kan komme fra fabrikken på din nye bil, eller kan kjøpes som en etter-marked element.
Vinterdekk

For de som bor i sesongens klima som får mye snø eller is, kjøpe vinterdekk er en klok beslutning for optimal vinterkjøring og sikkerhet. Vinterdekk er konstruert for overlegen trekkraft i snø eller is, noe som resulterer i en 25-50 prosent økning av trekkraft over all-season typen dekk. Vinterdekk er laget for å beholde fleksibiliteten selv i kalde temperaturer, mens helårsdekk er det ikke. Den mønsterdesign i et vinterdekk er forskjellig fra all-sesongen eller ytelse typen dekk, som slitebanen er designet for å trenge gjennom vann, is og snø for å få trekkraft. Disse dekkene er tilgjengelige for etter-markedet kjøp og er ikke tilgjengelige fra fabrikken. Vinterdekk bør ikke oppbevares på bilen hele året fordi de slites raskt på tørre veier.
Ytelse dekk

ytelse dekk er ideelle for trekkraft på veiene uten i klima værforhold som regn, sludd, snø eller is. Spesielt håndtering godt på den tørreste av veier, er ytelsen dekk tryggere, håndtere bedre når du stopper eller for rask reaksjon, er mindre sannsynlig å blåse ut på motorveien og gjøre det bra med blokkeringsfrie bremsesystemet. Ytelse dekk er tilgjengelige på 2011 Camry modeller fra fabrikken, men kan alltid kjøpes som en etter-marked element.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101302.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold