Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Om bildekk Vurderinger

Når du kjøper en ny bil, vil du sannsynligvis vurdere å selge poeng som generell sikkerhet, ytelse og økonomi. Du vil ta en beslutning om fargen på bilen, og om det vil ha skinn eller stoff interiør. Du kan også oppgradere til å omfatte oppvarmede seter og satellitt-radio. En ting du ikke bør overse, men er bil dekk rangeringer. Betydning

Dekk er en av de viktigste funksjonene i bilen din. Tross alt, er de ansvarlige for trygt å komme deg hvor du skal gå. De bidrar i navigeringen våte og snødekte forhold mens du holder deg fast på veien, og de hjelper deg bremse i tide for hunden som går i gata. Og det er ikke bare plysj interiør som bestemmer komforten av turen din, tilstanden på dekkene dine kan gjøre stasjonen mer glatt eller la deg følelsen hver bump i veien
Typer
<. br> p Det er flere alternativer å velge mellom når du kjøper bildekk. Helårsdekk gi helårs ytelse i komfort og holdbarhet, og de er tilgjengelige for alle biltyper og størrelser. Ytelse helårsdekk er en liten oppgradering til standard all-season dekk og generelt få en høyere hastighet vurdering. Ultra ytelse dekk passer sedan og sport kjøretøy. Mens de håndterer godt i både våte og tørre forhold, kan de ikke vare så lenge eller gi samme nivå av komfort som en all-season dekk. Vinter og ytelse vinterdekk er spesielt utviklet for bruk i ekstreme snødekte eller isete veiforhold, men deres løpebaner ofte slites ned raskere hvis du kjører dem på klare veier.
Egenskaper

Bortsett fra å bestemme den generelle type dekk som er best egnet for din bil, det er andre faktorer å vurdere, så vel. Se spesielt på bil dekk rangeringer for sikkerhet og hastighet. Fremfor alt, bør du vurdere dekk rangeringer for håndtering, bremsing og hvor godt de hindrer vannplaning. Velg dekk med en hastighet vurdering som er lik eller større enn den opprinnelige produsenten dekk. Hastighetsklasse er toppen trygg hastigheten som en bil kan bære noen belastning. En belastning er den maksimale vekten hvert dekk kan støtte. Pass på at dekkene er relativt nye, så vel.
Identifikasjon
p Hvis du ser på bildekk, vil du se flere tegninger som identifiserer egenskaper som er unike for at bestemt merke. Du kan sjekke hvor gamle dekkene dine er ved å se på sideveggen av dekket. Du vil se "DOT", som står for "Department of Transportation", etterfulgt av flere numre. De fire siste sifrene i nummeret indikerer uken og året dekkene ble gjort. I tillegg vil du legge merke til en lang streng av bokstaver og tall som svarer til biltype, dekkbredde, aspekt rasjon, radial betegnelse, hjuldiameter, load indeks, hastighetsklasse, konstruksjon og belastning og press grenser.

med Hensyn

Selv om du følger rådene til bil dekk rangeringer og passer bilen din med den mest passende type, er du ansvarlig for skikkelig vedlikehold av dekkene slik at de kan gjøre jobben sin godt. Ta hensyn til mengden av slitebanen på dekket. Også holde dem riktig lufttrykk for å spare på slitebanen, gass bruk og for å fremme bedre håndtering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100930.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold