Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

De beste dekkene for snø og regn for en Acura RDX

Acura aller første kompakte crossover har alltid vært kjent for sin sikkerhet og allsidighet. Mekanisk relatert til Civic og CR-V, tilbyr RDX familien vennlighet av en stasjonsvogn, all-weather kapasiteten til en lastebil og sedan-lignende håndtering. Hvorfor Honda ville velge å sale en slik utmerket chassis med en slik overprisede og under resultater dekk baffles sinnet, for det er langt bedre og billigere alternativer tilgjengelig. Yokohama AVID V4S

varierer i pris fra $ 60 til $ 145, som i mars 2010, kommer Yokohama AVID dekk inn på mindre enn halvparten av prisen på en aksje erstatning Michelin Pilot HX MXM4, og bedre ytelse i nesten alle måter. Selv om sin virkelige styrke ligger i dens tørr vei trekkraft, våt vei trekkraft og vannplaning motstand er også veldig bra, langt bedre enn Pilot. Dekket leveres med en fem year/60, 000 kilometer slitebanen liv garanti.
Bridgestone Dueler H /L Alenza

Bridgestone Dueler selges for $ 163, men er en stor forbedring over den Yokohamas og er i en helt annen liga enn aksjen Michelins. Det ekstra penger kjøper deg mer ytelse på alle områder av trekkraft i forhold til Yokos, spesielt vannplaning motstand, våt trekkraft og snø /is håndtering. Selv om ikke den billigste dekkene du kan kjøpe, disse Bridgestones har en fin balanse mellom ytelse og pris. De blir tilbudt med en fem year/65, 000 kilometer slitebanen liv garanti.
Continental ExtremeContact DWS
p Hvis du har penger ($ 160), da er du rett og slett ikke kommer til å finne en bedre våt vei dekk enn ExtremeContact. Dette dekket ofrer en viss styrerespons og stabilitet i svinger for våt vei trekkraft /vannplaning motstand som er garantert å komme deg gjennom noe kort av et hav. Lett snø håndtering og slitebanen slitasje er godt over gjennomsnittet. Hvis du bor i en regnskog, og har ikke noe imot å bruke penger, så ExtremeContact er bare roret for RDX din. De kommer med en seks year/50, 000 kilometer slitebanen slitasje garanti.
Yokohama Parada Spec-X

For $ 147, kan du gå opp til Spec-X. Den Spec-X har fantastisk tørr vei veigrep og styrerespons, med våt vei trekkraft nesten like god som ExtremeContact tallet. Kjørekomfort og støynivå er likeledes bra, men dyp snø veigrep går litt å være ønsket. Likevel kan et sett av Spec-Xs være den beste $ 450 til $ 600 du noensinne vil bruke på RDX din, og er en fantastisk verdi for pengene. Den eneste virkelige ulempen er at Parada ikke kommer med en slitebane slitasje garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101283.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold