Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik finner du ut snø Tire Size

Det kan virke som et irritasjonsmoment å gå over til et nytt sett med vinterdekk hver gang vinteren ruller rundt, men de som bor i snørike områder forstå hvor mye av en påvirkning det kan ha på sikkerheten. De gir ekstra veigrep og kan stoppe raskere på isen da vanlige dekk. Få dekkene endret kan ta litt tid, men fastsettelsen av størrelsen på dekkene du trenger ikke ta mye tid i det hele tatt hvis du vet hvor du skal lete og hva du skal se etter. Du trenger
Vehicle manuelle
Originale dekk på bilen
Vis flere instruksjoner
en

Finn den manualen som fulgte med kjøretøyet. De vinterdekk du trenger vil være av samme størrelse som de vanlige dekk som fulgte med bilen. De tre ting du trenger å finne er den delen bredde, sideforhold og rim diameter på dekkene i håndboken. Hvis du ikke har en manual, gå videre til trinn to.
2

Se på sideveggen på et av dekkene på bilen for å finne sin størrelse. Du vil finne tre tall, som står for den delen bredde, sideforhold og rim diameter, i den rekkefølgen. Hvis du ikke kan finne størrelsen på dekkene, gå videre til trinn tre.
3

Søk etter størrelsen på snøen dekket du trenger gjennom Goodyear Vehicle Search, oppført som en ressurs med dette artikkelen. Alt du trenger er året, merke og modell av bilen du ønsker å sette vinterdekk på, og nettstedet vil gi deg med størrelsen på dekkene du trenger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101159.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold