Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe minivan Dekk

Hvis du noen gang har kjøpt dekk til en bil, kan du bli overrasket over å høre at minivan dekk er betydelig dyrere. Når du kjøper nye dekk til minivan, er det kritisk viktig at du velger riktig dekk, så å kjøpe feil sett kan alvorlig kompromittere sikkerheten. Og selv om de fleste mekanikere vil hjelpe deg å plukke ut riktig sett, er det mye bedre å forstå prosessen for deg selv. Hvis du ikke må stole på en mekaniker merkelojalitet, kan du kilde lavere priset dekk. Instruksjoner
en

Finn din dekktype. Denne informasjonen bør være i minivan brukerveiledningen, men det er også oppført på selve dekket. Det vil se noe sånt som "185/75R14." Du trenger dette nummeret for å kjøpe de riktige dekkene til å passe din minivan.
2

Bestem hvilke formål dekket bør tjene. De fleste foretrekker helårsdekk, men mange mennesker i nordlige klima kan være lurt å kjøpe vinterdekk.
3

Tenk på kjørelengde du vil sette på minivan din. Dekkene er vurdert av kjørelengde og priset deretter. Hvis du ikke har tenkt å kjøre minivan ofte eller vurderer å selge snart, kan det være lurt å spare penger ved å kjøpe en 30 000 kilometer dekk.
4

Finn en dekkforhandler. Selv om du kan finne dekk til salgs overalt fra ditt hjørne bensinstasjon til ditt lokale varehus, kan noen ikke har dekkene du trenger. Ring bilverksteder samt varehus for å se om de har den type dekk som kreves for minivan din.
5

Sammenlign priser og tilgjengelighet. Prisene på dekk kan variere fra butikk og merkenavn. Finn ut hva som er inkludert i prisen ----- mange inkluderer gamle dekk disposisjon, montering, balansering og vei fare dekning. Kjøp dekkene som passer ditt budsjett og behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101157.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold