Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre Spare Tire på en Mini Cooper

The Mini Cooper er en sporty, økonomi bil produsert siden 2001 av BMW. Den nye Mini bærer en likhet til den opprinnelige britiske-laget Mini som ble introdusert i 1959. The Mini kompakte målene gjør det nødvendig å montere reservehjul eksternt, under baksiden av bilen. Minis dekk-skifte settet inneholder et komplett sett med verktøy, inkludert en sammenleggbar bremseklossen, en hjulmutternøkkel, en jekk og et løftehåndtak for reservehjulet. Du trenger
Tire skiftende verktøy (kommer standard med Mini)
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Stopp bilen så langt borte fra trafikk som mulig på en plan overflate. Plasser overføring i parken hvis Mini har en automatisk girkasse eller i første gear hvis det har en manuell girkasse. Sett på parkeringsbremsen og slå på Varselblink lys.
2

Åpne bakre luke av Mini og fjerne lasten matte eller teppe. Fjern dekk-skifte verktøy for å avsløre dekselet over gjenget hull i reservehjulsbrønnen-dekk transportør under baksiden av bilen. Ta av dekselet ved å løsne holde mutteren med dekk hjulmutternøkkel i mot klokka.
3

Skru løftehåndtaket klokken på gjengene i hullet og løft håndtaket litt for å avsløre sikre kilder. Klem på begge fester fjærene mens du holder opp løftehåndtaket. Senk reservehjul med løftehåndtaket sakte. Skru Løftehåndtaket mot klokken.
4

Trekk reservehjul fra undersiden av den bak på bilen. Plasser folding chock mot en av upåvirket dekk for å holde bilen ruller. På hjulet med flatt dekk, løsne mutrene halv omdreining mot klokken med hjulmutternøkkel. Plasser jekken under jekkpunktet ved siden av flatt dekk. Sveiv jack med klokken inntil den flate dekk er ut av bakken.
5

Fjern slepe nøtter og sett dem til side. Løft punktering av hjulet hub og sett den til side. Plasser reservehjul på hjulet hub, slik at hjulet studs stikker gjennom hullene på hjulet. Tre til mutrene, med den spisse enden vendt innover, for hånd, med klokka. Etter at du har strammet alle mutrene for hånd, stram dem med hjulmutternøkkel.
6

Senk bilen med jekken ved å skru jack håndtere klokken til han hjulet er på bakken. Trekk til hjulmutrene med klokken ved hjelp av en krysser mønster før alt er stramt. Ta av kontakten.
7

Skyv punktering inn i dekket carrier under baksiden av bilen. Fra innsiden av bagasjerommet, skru løftehåndtaket klokken til gjenget hull i transportøren. Løft opp håndtaket til sikring fjærer klikker på plass. Skru av løftehåndtaket mot klokken. Sett på fritiden dekk skruen dekselet. Fjern bremseklossen. Sett på dekk endre verktøy og lasten matte eller teppe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101163.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold