Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe Vinterdekk

Hvis du bor på et sted med harde vintre, så vet du hvor vanskelig det er å kjøre i ekstreme vinterforhold. Kaldt, is, slaps, underkjølt regn og snø gjør veiene mer farlig. Du kommer til å trenge vinter dekk til bilen din. Regelmessige helårsdekk mister ytelse på våte eller isete underlag. Vinterdekk er laget med en annen gummiblanding og har komplekse dekkmønster som forbedrer veigrep, bremsing og styring. Instruksjoner
en

Innse at du kommer til å trenge å kjøpe fire dekk. Noen prøver å passe bare sine foran dekk med vinterdekk. Dette er faktisk mer farlig enn bare forlater all-season dekk på bilen din, fordi det kan føre til at du spinne ut. Alle fire dekkene bør være samme merke, størrelse, modell, speed-karakter, load indeks, dekkmønster og type.
2

Se etter et symbol på sideveggen av dekkene som består av et snøfnugg på fjellet. Dekk med dette symbolet har bestått strenge Alvorlig Winter Traction Standard. All-season eller all-weather dekk er merket med M + S (som står for søle og snø), og er ikke akseptabelt for bruk i ekstreme vinterforhold.
3

Bestem hvilken størrelse dekk du trenger. Den vanligste feilen er å kjøpe dekk som er for liten for bilen. Sjekk bilens brukermanual, eller slå opp bilen etter merke og modell i en database. De fleste steder som selger vinterdekk vil ha en av disse datamaskinene.
4

Kontroller mønsterdybden. Hvis du planlegger på kjøring i snø og slaps, deretter dekket mønsterdybde må være 6/32 tommer eller mer.
5

Installer dekkene, eller betale noen andre til å gjøre det. De fleste butikker som selger dekk også utføre arbeid, slik at du har dem installert riktig når du kjøper dem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100810.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold