Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan erstatte et dekk Stem på en bil

Det er ikke noe verre enn et flatt dekk på bilen din når du er i en hast for å gå et sted. Den neste verre ting er å betale minimum pris på $ 10 til $ 20 for å få reparert dekket! En av de mest vanlige årsaker til dekkene miste luft er en lekk dekk ventilspindel. Skifte en dekk ventil stammen er en enkel, billig oppgave som bare tar noen få forsyninger fra en auto butikken og så kan du gjøre det rett i din egen oppkjørsel! Du trenger
Replacement dekk ventil stemValve stammen verktøy såpevann
Vis flere instruksjoner
en

ta av lekk dekk ventil cap og hell såpevann på ventilen . Hvis boblene begynner å dannes da har du funnet ut at lekkasjen er i din dekk ventilen stammen. Hvis ingen bobler form, da blir du nødt til å ta dekk å få det lappet fordi det er et hull i slitebanen på dekket.
2

Record dekkdimensjon og dekk nummer. Gå til din lokale bilverksted butikken og kjøpe et dekk ventil kjerne verktøyet og et nytt dekk ventilen stammen kjerne.
3

La all luften ut av dekkene dine. Sett den lille spor slutten av dekk ventil kjerne verktøy inn i dekket ventilen og skru ventilen kjerne stammen ved å vri verktøyet mot klokken.
4

Grab den nye ventilen stammen og legg den i dekk ventil hull . Bruk samme enden av ventilen kjerne verktøy for å stramme den nye stammen på plass ved å vri verktøyet med klokken.
5

Re-pumpe opp dekket til riktig luft psi. Skift dekk ventil cap.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100950.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold