Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor å Feilfri oksidasjon på Chrome Felger

Bilprodusenter har begynt trimming ned bruttovekt av bilene de gjør, og ett område er dekket felger. Selv om krom og aluminium felger er mye lettere og mer attraktivt som stål Rimes, de er mye mer utsatt for oksidasjon oppbygging. Oksidasjon fortsetter å bygge seg opp på disse lette metalloverflater og kan til og med begynne å skille vulsten av dekket fra felgen, forårsaker den til å lekke. Rengjøring av felgene er enkelt og bør gjøres hver gang dekket fjernes fra felgen. Du trenger:
Vernebriller
Vinklet pneumatisk die jeksel
2-tommers selvfølgelig Scotch Brite Roloc overflaten condition plater
Tire maskin
Liten flat skrutrekker eller plukke
Show Mer Instruksjoner
en

Bryt dekk ned fra felgen med dekk maskinen. Når du er ferdig, plasserer kanten av dekket på dreieskiven av dekket maskinen.
2

Ta på vernebriller og plugg den die jeksel inn en luftslange.


3

Skru på et kurs overflaten condition platen til dør jeksel og trykk på håndtaket for å aktivere den. Sand oksydasjonen rundt omkretsen av innsiden av vulsten krom felgen inntil den glatt. Dette kan ta noen plater, avhengig av hvor ille oksidasjon er og hvor mange felger du må rengjøre.
4

Bruk dreieskiven av dekket maskin for å flytte felgen slik at du ikke trenger å holde plukke den opp og snu det mens sliping felgen med dør jeksel. Gå rundt den nederste rand med felgen, deretter snu felgen over og sand vulsten på den andre siden av felgen. Oksidasjon skaper bobler i krom som fortsetter å dannes, så at overflaten av vulsten av felgen er glatt hvor vulsten av dekket vil sete mot den.
5

Rengjør området av felgen på begge sider, hvor ventilstammen er plassert i tillegg. Hvis ventilen stammen seter i en invertert hull at overflaten ikke kan nås med dør jeksel og plate, skrape den ut med en flat skrutrekker eller plukke så god som du kan. Rengjør hver rim på denne måten til du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100984.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold