Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan fortelle om dekk forårsaker Bil Vibrasjon

Dekk ofte føre bil vibrasjon. Når dekkmønster er for lavt eller ujevnt fordelt på et dekk, kan det føre til en bil til å vibrere ved høye og lave hastigheter. En ubalansert dekk kan være årsaken til vibrasjon for en bil i tillegg. En vibrerende bil kan være et signal til eieren at et dekk er defekt eller i ferd med å komme fra hverandre. For å unngå kostbare reparasjoner og farlige ulykker er det viktig å konsekvent overvåke og reparere dekk som forårsaker en bil til å vibrere. Instruksjoner
en

sjekke saldoen på dekkene dine. Dekkene må være balansert for å holde dem fra å vibrere. Balansering dekkene gjøres ved å anvende vekter til den indre og ytre kanten av hvert hjul på en bil. Drei rattet på bilen så langt det kan gå til side og se om det er vekter på begge sider av hver rim. En vekt kan falle av kanten av dekket og forårsake vibrasjon. Hvis det er en vekt på begge sider av felgen, så balansen kan trenge å bli justert. Dette er den mest sannsynlige årsaken dekkene forårsaker vibrasjon og er riktig sted å starte inspeksjon.
2

Se etter skader på felgene. Eventuelle pauser, bøyer eller sprekker i kanten av et dekk kan føre til at bilen vibrerer. Dette bør være løst umiddelbart. Ikke prøv å kjøre på en skadet felgen. Dette kan bare føre til ytterligere skade på dekk, hjulet og kroppen av bilen.
3

Sjekk dekkene for feil eller skader. Inspisere dekkene nøye og se etter eventuelle bobler og svulmende. Dette kan føre til en bil til å vibrere. Sørg for å rulle bilen litt fremover slik at du kan undersøke hele overflaten av hvert dekk.
4

Inspiser slitebanen på dekk. Dekk må roteres jevnlig for å holde slitebanen fra seg ujevnt. Sjekk mønsterdybden på dekkene dine, og se om den er slitt ned mer på den ene siden enn den andre. Dette fører bil vibrasjon og kan føre til en bil for å skjære ut til siden av veien i tillegg. På en riktig rotert dekk, vil slitebanen brukes jevnt. I tilfelle at du ikke riktig rotere dekkene, vil mønsteret bli slitt mer på den ene kanten av dekket enn den andre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101136.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold