Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan bruke et dekk måle

Kontrollere trykket på dekkene dine regelmessig vil hjelpe deg å vite om de er i behov av lufttrykket . Når dekkene er riktig lufttrykk vil du få bedre gass kjørelengde . Her er hvordan du bruker et dekk måler for å sjekke lufttrykket i dekkene . Instruksjoner
en

Fjern hetten fra dekk ventil .
2

dekk måle har to ender . Den ene ende passer på ventilen , og den andre enden vil ha en måling pinne som skyter ut når den andre enden er plassert på ventilen. Kontroller at målingen stick er helt inne i lufttrykket.
3

Plasser enden som passer på ventilen (vanligvis en sirkulær eller rund åpning) raskt og kraftig for å skape et stramt forsegle . Målingen stick vil skyte ut .
4

Sjekk måling stokk og lese hvor mye press er i dekket ditt . Les nummeret helt til høyre av pinnen etter å sette den på dekkets ventil . Dette er mengden av trykket i dekket ditt .
5

Prøv den flere ganger for å sikre at du får en nøyaktig lesing . Noen ganger er det ikke vil lese riktig hvis du ikke får en rask forseglingen på ventilen. Holde teste trykket til du får den samme lesing to eller tre ganger .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100911.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold