Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hva gjør Automobile dekkdimensjoner mener?

Hvis du ser på dekk i en auto deler butikken, kan du dekode dekkdimensjon og annen informasjon fra de tall og bokstaver trykt på dekk. Analysere et hypotetisk P195/60R15 89H dekk å lære å lage følelse av dataene. Dekk Class og Seksjon Bredde

Bokstaven P betyr at 195 er et metrisk måling. Det betyr at dekket er 195 millimeter bredt på det bredeste punktet, eller omtrent 7,67 inches.
Aspect Ratio

Tallet etter skråstreken er alltid en multippel av 10 , og den er forholdet av avstanden mellom kanten og bakken, i forhold til dekkets bredde. En lavere ratio betyr en lavere profil dekk.
Radial og Wheel Diameter

Nesten alle nye dekk vil ha en "R" på grunn av deres radialkonstruksjon . Tallet etter det er diameteren til felgen som dekket er konstruert, i dette tilfellet 15 inches.
Lastindeks
p Dette er den belastning som hvert dekk er utformet for å bære. I dette tilfellet korresponderer 89 til en belastning på 1,279 pounds. Høyere tall betyr at et dekk kan håndtere mer vekt i standard kjøring.
Hastighet

har ingen veiene i USA fartsgrenser over 75 miles per time, men dekk må testes for maksimal hastighet takket være den tyske Autobahn. For dette dekket, betyr en H vurdering en maksimal hastighet på 130 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101178.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold