Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan fortelle om dekkene har nok Bane Venstre

bilens dekk påvirker ytelse, drivstoff og til slutt din sikkerhet. Veiforhold, kjøretøy justering, defekte deler og feil lufttrykk kan alle føre til slitasje og eventuell ødeleggelse av dekk. Mens det er ingen nasjonal lov om mønsterdybde, de fleste statene krever minimum 2/32 av en tomme til 3/32 av en tomme. Regelmessig overvåking av dekk mønsterdybde vil holde deg og bilen din trygt og lovlig. Du trenger
dekkbanen dybdemåler
amerikansk penny
US kvartal
Vis flere instruksjoner
Måling Tire Bane med en Gauge
en

velge et mål som vil gi avlesninger i 32nds av en tomme. Noen instrumenter gir målinger i både inches og i millimeter.
2

Trykk på måleren ned på en flat overflate for å sikre at den når null. Dette sikrer at måleren er riktig kalibrert. Skyv vekten tilbake til måleren til den stopper.
3

Place måleren sin sonde i sentrum av en av sporene som går omkretsen av dekket, presser ned på bunnen av måle. Dette vil øke omfanget til å gi deg dybden måling. Ikke plasser måleren på toppen av eventuelle støpte baneslitasjeindikatorene, da dette vil gi deg et feil lesing.
4

Løft forsiktig måleren av fat og registrere lesing. Gjenta denne prosessen rundt dekket minst hver 12 inches. Gjennomsnittlig avlesningene å beregne mønsterdybde per dekk, på hvert dekk. Alt under 2/32 av en tomme er usikre, og dekket bør skiftes ut.
5

Se etter tegn på slitasje på innsiden og utsiden av dekket som kan være forårsaket av feil justering eller feil inflasjon. Du kan også bruke hånden til å føle rundt omkretsen for noen hårløse flekker eller hvor ledningene kan komme gjennom. Hvis du føler dette er dekket utsatt for en utblåsning til enhver tid og må skiftes ut umiddelbart.
Måling mønsterdybde med mynter
6

Sett inn en amerikansk penny, med Lincoln hode mot deg, inn i omkrets grooves. Hvis deler av hodet er dekket, det er mer enn 2/32 av en tomme av mønsterdybden.
7

Sett inn en amerikansk kvartal, med Washington hode mot deg, i de samme sporene. Hvis deler av hodet er dekket, det er mer enn 4/32 av en tomme av mønsterdybden.
8

Sett den amerikanske penny, med Lincoln Memorial mot deg, inn i disse sporene. Hvis toppen av Lincoln Memorial er ikke synlig, det er minst 6/32 av en tomme av mønsterdybden.
9

Gjenta disse målingene på ulike punkter rundt hvert dekk for å få en gjennomsnittlig estimert dybde .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101177.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold