Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik kalibrerer en Coats 1001 Tire balanserer

Etter balansering dekk etter dekk, før eller senere, er noen dekk maskin kommer til å miste sin kalibrering. For å spare penger for garasjen din at du ville bruke ringer på en maskin tekniker, kan du utføre kalibreringen deg med ting du har i din egen butikk. Du trenger
Wheel vekt hammer
Steel felg og dekk
Vekter
Vis flere instruksjoner
en

montere en standard 14-by-6- tommers stål felg og dekk på arbor av Coats balanse maskin. Hvis det er noen vekter på felgen, fjerne dem før du starter kalibreringen.
2

Bruke bryterne på frontpanelet, skriver felgbredde, avstand og dekkdimensjon inn i maskinen.

3

Bruke "Fin balanse" på maskinen, og holde nede "Start"-knappen hele tiden, balansere dekk til 0,00 vekt er oppnådd på begge sider.

4

Bruke bryterne på fronten av maskinen, juster felgstørrelse å lese 10.5. Hvis det er noen andre målingen på displayet, gjenta forrige trinn i "gode balansen."
5

Når hjulet er nullet ut på maskinen opplesninger, returnere felgstørrelse til 14 inches.

6

Bruke hjulet vekt hammer, pund på en 4,0-oz. vekt på utsiden felgen og spinne dekket. Avlesningen skal ikke være mer enn 0,1 oz. i begge retninger.
7

Hvis kalibrering prosessen er utført på riktig måte for utsiden av felgen, vil den grønne lampen for den ytre kanten av felgen lyse når 4,0-oz. Vekten er på 06:00 posisjon på arbor av balancer.
8

Fjern 4,0-oz. vekten fra den ytre kanten og gjenta prosedyren på innsiden felgen. På grunn av interferens, 0,2 oz. av forskjell kan sees på den motsatte side av felgen du kalibreres. Dette er normalt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100940.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold