Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan kjøpe ny bil dekk

Den primære ting å vurdere når du kjøper dekk er den type kjøring du skal gjøre på dem. Du trenger:
Dekk
Vis flere instruksjoner
en

Tenk på hvordan og hvor du kjører. Dekk ingeniører designe produktlinjer for konkrete resultater, for eksempel en cushy tur, holdbarhet, sporty kjøreegenskaper, eller trekkraft i regn og snø. Men å velge en dyd betyr vanligvis å gi opp litt av de andre.
2

vurdere en all-season dekk. Det er et rimelig kompromiss for de fleste sjåførene "som er grunnen til at bilprodusentene gir vanligvis helårsdekk som originalt utstyr på nye biler.
3

Kjenn din nåværende dekk. Generelt, er det best å skifte dekk med de av samme merke, design og størrelse, som alle finner du trykket på dekkene dine. Se etter 'P' (passasjerkjøretøy) etterfulgt av dekkets bredde i millimeter, og dens høyde, vist som et forhold mellom den reelle høyden til sin bredde; 'R' for radiale, og det siste tallet, som er diameteren av den hjulet dekket passer.
4

Bestem hvor du skal kjøpe nye dekk. I tillegg til bilforretninger, dekk butikker og bensinstasjoner, kan de nå også kjøpes på rabatt butikker eller bestilles over telefon eller Internett. Priser og service varierer, så shoppe rundt hvis du kan.
5

Ha en mekaniker eller dekkforhandler utføre installeringen. Spesielle maskiner for å skli dine nye dekk over bilens hjul.
6

Hold dekkslitasje selv ved å rotere dekkene som produsenten suggests'new biler er følsomme for dekk med ulik grad av slitasje. Holde dekkslitasje selv betyr at dekkene vil alle må byttes samtidig, så overvåke mønsterdybde for å hjelpe deg med budsjettet fremover for bekostning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100800.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold