Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan bygge en Tire Rack

Garasjer og butikker kan lett bli rotete med mange elementer i dem. Hyller kan løse mange av problemene ved å rydde opp gulvplass, men så er det ekstra dekk som tar opp mye plass, og ikke sitte godt på vanlige hyller. Du kan bygge en tilpasset dekk rack-hylle med noen få verktøy og rekvisita som vil passe fem standard dekk eller fire racing dekk stående oppreist på hver hylle. Du trenger:
SawPhillips drill bitdrillTwenty-fire to 1/2-tommers tre screwsTwenty-fire 3-tommers tre screwsSeven 10-fots 2 av 4'sLevelWood clampsProtective briller Hansker
Vis flere instruksjoner
Bygge et dekk Rack
en

Cut seks 22-tommers to av fire stykker. Skjær seks 5-fots 2 x 4 stk.
2

Plasser bitene å danne tre 62 med 22-tommers rektangulære mønstre (plassere 22 tommers stykker som endene på rektangler). Skru to 2 1/2-inch skruer gjennom slutten 22-tommers ledd, gjør dette til hvert hjørne og bygge alle tre tre rektangler.
3

Skjær fire 6-fots 2 av 4 stykker.
4

Lay ett rektangel flatt på gulvet. Stå opp en 6-fots 2 av 4 bare 2 inches inn fra siden på en 22-tommers enden av rektangelet. Bruk et nivå for å sørge for at 6-fots 2 av 4 er nivået oppreist og klem den på plass. Skru to 3-tommers skruer gjennom 6-fots 2 av 4 inn i 22-tommers to av fire enden. Gjenta disse trinnene på den andre siden av den samme enden av rektangelet. Gjenta det du gjorde i denne enden av rektangelet i den andre enden.
5

Senk neste tre rektangel inn i rammen. Mål opp 34 inches fra gulvet. Bruk nivå til nivå neste hylle. Klemme alle fire 6-fots 2 av 4-ere på plass. Skru to 3-tommers skruer gjennom hver av de fire 6-fots 2 av 4-ere inn i 22-tommers to av fire tre rektangel ender. Gjenta dette trinnet for å skru den øverste hyllen selv og skyll med toppen av 6-fots 2 av 4-ere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100957.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold