Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

De beste måtene å lagre en motorsykkel for å beskytte Dekk

Så mye som du elsker suse nedover motorveien på motorsykkelen, er det sannsynlig at været eller andre omstendigheter vil stoppe deg fra å ri - i hvert fall for et par uker ut i året . Under disse tider, må en sykkel lagres riktig for å sikre din neste tur går greit. Holde motorsykkelen ut av snøen og følge disse retningslinjene for å beskytte dine dekk. Forbered din Facility

Selv om det er trist å stash sykkelen bort, må du hente den for din neste tur i best mulig tilstand. For å beskytte den, rense valgt lagringsplass av noen brannfare eller rusk. Velg en plass som beskytter mot regn, snø, is eller ekstreme temperaturer. Unngå fremtidige problemer ved å holde lagringsplass kjølig og tørt. Sett feller for å holde gnagere og skadedyr unna din dyrebare besittelse
Forbered din sykkel for lagring

Ligner på en bil, en motorsykkel er deler -. Inkludert dekkene- -vil slites ned når den ikke brukes. Ta noen tiltak for å redusere denne slitasje. Endre olje og topp av dine væsker før lagring av sykkelen. Alle Wheels Auto Storage, motorsykkel lagring eksperter og fasiliteter i Atlanta, anbefaler blåse dekkene med 10 til 15 ekstra pounds av press for å "unngå flate flekker." Ta overflødig luft ut før du hopper tilbake på sykkelen din, though. Ved lagring i mer enn noen måneder, bør du vurdere å redusere dekktrykket eller fjerne dekkene for å lindre trykk og suspensjon spenning. Hvis du fjerner dekkene, holde dem på et kjølig og tørt sted, også.

Vask, tørk, ren, voks, buff og smøre sykkelen grundig. Anvende den riktige beskyttende middel til hver av delene, inkludert dekkene. Hvis du ikke vet hva som er riktig produkt for sykkelen din er, kan du kontakte All Wheels Auto Storage.

Ta sykkelen for en siste spin å la væsker sirkulere. Fyll opp bensintanken mens du er ute. Når du kommer tilbake, kobler ut batteriet og koble til en lader eller anbud. Når sykkelen kjøler ned fra turen, dekker den med en ren og pustende stoff som ikke vil felle i fuktighet. Ikke sett på parkeringsbremsen, fordi det kan ruste over tid.
Tips

Nå og da, på en klar dag, redde sykkelen din fra lagring og ta det for en prøvetur.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101016.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold