Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke Helårsdekk for Wear

Vintervær kan være spesielt vanskelig på bilens dekk. Sjekk dine vinterdekk for slitasje ofte for å unngå break downs. Gjør det til en vane å sjekke snø dekktrykk og utføre visuelle inspeksjoner for slitasje hver uke eller så. Instruksjoner
en

titt på bruksanvisningen på bilen din for å få informasjon om hvordan du kan sjekke dine vinterdekk. Følge spesifikasjonene for vedlikehold gitt der. Utfør vedlikehold "check list" som du finner i manualen på en jevnlig basis.
2

Se dine vinterdekk å sørge for at de er seg jevnt. Visuelt ser på dekkene for å se om de "ser" riktig. Det er bilder å se på på American Automobile Association hjemmeside (se Ressurser). Generelt bør dekket ikke svulmende i midten eller slutter.
3

Lytt til dekkene når du kjører. Vinterdekk vil gjøre en støy som vanlige dekk ikke gjør det, men hvis du hører uvanlige lyder, som dunkende eller piping eller føler uvanlige vibrasjoner har dekkene sjekket ut umiddelbart.
4

Føl bilen din når du er kjøring. Hvis det har en tendens til å trekke til en retning på vinterdekk på denne side ikke kan ha tilstrekkelig lufttrykk eller det kan være slitt. Har det sjekket ut av en mekaniker så snart som mulig.
5

Sjekk snøen dekktrykket hver gang du får gass. Pass på at dekkene har trykket at bilen manualen sier er riktig for at dekktype. Også visuelt inspisere dekkene på denne tiden for å komme i en vane å sjekke for slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100817.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold