Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan måle Bil Felger

Den enkleste måling for å vurdere når du kjøper nye felger for bilen er originalt utstyr eller lager felger. Dette vil være tilfelle hvis du ønsket å bare kjøpe snø felger for vinterdekk. Men hvis du ønsker å tilpasse din ri og overgå grensene, er det noen målinger du skal ønske å vurdere. Det første du må gjøre er å finne ut hva du vil den skal se ut, og deretter ringe en bensinstasjon eller statens DMV for å finne ut hvilke lover eller forskrifter er på plass som kan hindre deg fra lovlig oppnå ditt ønske. Når det er ryddet opp, så fortsetter du med følgende informasjon. Noen dekk sentrum eller deler butikker som selger bilen felger vil kunne hjelpe deg med spørsmål du har og riktige målinger også. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

å måle diameteren på dekket, med andre ord, hvilken størrelse dekk du leter etter, du ville måle på innsiden av felgen på tvers ved hjelp av en innvendig diameter lesing. Selve lesning ville være hvor bunnen av vulsten på dekket, men som er vanskelig å måle vurderer mønet på baksiden av felgen forbyr denne. Vulsten kanten på en felg er omtrent 3/4 av en tomme. Hvis du måler den innvendige diameteren på felgen, du kommer til å få en ganske nøyaktig avlesning for stålfelger, og du kan legge til ca 1/2 cm for tykkere aluminiumsfelger. Det er trygt å si at selv på lastebiler og SUVer du kan plassere en større størrelse dekk på dem, for eksempel å flytte opp fra en 15-tommers dekk til en 16-tommers dekk, du kommer til å være mye mer begrenset ved å prøve å gjøre som med en bil som vil ha mindre tolerant hjulet godt rom. Så hvis 15-tommers dekk kom med bilen og du bare vil ha en bredere rim, er det fortsatt kommer til å være en 15-tommers diameter dekk som kommer til å passe på den nye felgen uansett hva målingen er. Det er ikke uvanlig å se diameter målinger motsi den faktiske størrelsen på dekk som passer det med en halv tomme til en tomme i begge retninger. Mest alle felger har sin måling stemplet eller støpt inn i felgen på baksiden.
2

Mål bredden av dekket ved å plassere målebåndet på innsiden perle leppe og over til motsatt inne perle leppe. Så hvis det målt 7 inches og diameteren var 15 inches, ville det være en 15-av-7-tommers felg.
3

Mål bolt mønstre av felgen. Det er der felgen dimensjonering begynner å bli litt vanskelig. Det første du ønsker å sammenligne er hvor mange hjulmuttere eller bolter er på bilen din, og deretter hvor mange som er på felgen. Hvis tallene stemmer overens, det betyr ikke nødvendigvis at bolten mønsteret vil passe. Måling navet i felgen (hullet i midten), hvor mange skruehull i felgen, og deretter hvor mange inches hverandre skruehullene er fra hverandre er hvordan man skal oppnå en nøyaktig bolt hull mønster måling. Ta målebåndet og plassere den på kanten av innsiden av en bolt hull og deretter måle over til det ytterste motsatte bolt hull på innsiden av det hullet. La oss si at det var 4 1/2 inches. Så langt denne felgen ville være en 15x7x4.5. Selv bolt hull tallene er målt fra en bolt hullet til det motsatte ett og oddetall skruehull er målt til lengst en bort over på skrå.
4

neste måling for å vurdere er den backspacing måling av felgen. Dette er avstanden av den side av hjulet til den indre kanten av hjulet, som bestemmer klaring. Du vil måle tilbaketasten ved å kjøre en rett kant over felgen perle, slippe en annen linjal ned til hjulet ansiktet og måle denne avstanden. At målingen ville være din tilbaketasten.
5

Den siste målingen å vurdere er oppveid av felgen. Dette bestemmer hvor felgen sitter mot navet på bilen og hvor langt det vil stikke i innfelt mens boltet fast. Det er tre offset posisjoner og de vil avgjøre hvordan hjul og dekk skal sitte på bilen når sikret. En positiv korreksjon vil ha en dypere ansikt på felgen og forlenger dekkets utover fra kjøretøyet. Betraktninger med en positiv offset er hvorvidt statlige lover tillater et dekk å passere hjulet godt av kjøretøyet eller ikke, og hvis så, men hvor mye. En negativ offset har en grunnere ansikt og sete dekket og felgen dypere inn i hjulet godt. Betraktninger med en negativ offset er om felgen eller dekk vil passe skikkelig over bøylen og ikke pådra seg skader på suspensjon komponenter eller gni mot det indre av hjulet godt, spesielt når du svinger. En null offset er forsiden av felgen perfekt sentrert i midten av felgen bredde. Betraktninger med dette alternativet er bare forhold til din lager rim, som kan ha en positiv eller negativ offset, og hvordan det vil manipulere det nye dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100951.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold