Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik bruker du en boble Tire balanserer

Bruk av en boble-type hjul balanserer er like gammel som bilindustrien selv. Ikke så high tech som ny vri balancers, er boblen balancer fortsatt en effektiv måte for nøyaktig kontroll gamle og nye dekk installasjon. Når dekket er enten repareres eller et nytt stykke av gummi er installert på felgen, er det bare noen få grunnleggende trinn unna å være klar til å montere på bilen. Du trenger
montert dekk og felg Air kompressor Tire inflasjon toolAir press gaugeTire vekt toolBubble dekk balancerTire vekter ulike størrelser
Vis flere instruksjoner
en

Pump opp dekket til riktig trykk ved å tilsette luft til dekket med luften oppblåsningsverktøy. Kontroller dekktrykket for riktig inflasjon. Dekket må være skikkelig oppblåst for en korrekt og nøyaktig balanse.
2

Fjern eventuelle gamle hjulvekter som er på randen av metall hjulet. Disse gamle vekter vil forstyrre en nøyaktig balanse. Låse hjul balanserer inn i fast posisjon slik at balansen mekanismen ikke er skadet ved å plassere rattet på den flytende hub.
3

Sett hjul og dekk på boblen balancer. Utsiden eller gate side av hjulet skal vende opp. Lås opp balancer og la dekk og flytende hub for å komme til en fast bevegelse. Med andre ord, når boblen balancer er første ulåst, vil den flytende hub søke et nivå posisjon og vil bevege seg rundt før endelig kommer til en fast leseposisjon.
4

Observer plasseringen av luftboble i dobbel blinken leseren ligger i sentrum av den flytende hub boble vinduet. Den doble oksar øyne er identifisert som to konsentriske sirkler eller ringer, en inni den andre. Dekket vil være balansert eller nivå, når luftboble er død midt inne denne indre sirkelen.
5

Legg et lite hjul vekt på motsatt side av unleveled (høy side) boble. Plasser vektene, en om gangen, ved siden av metall-felgen. Bruk stadig høyere vekt intervaller inntil boblen er sentrert i blinken.
6

Lås balancer, og hammer hjulvekter på hevet rim med montering verktøy.
7

Lås opp boblen balancer og se etter nivå. Fortsett trinn 7 til trinn 9 til boblen er i sentrum blinken av boblen vinduet.
8

Lås boble balancer, fjern balansert dekk, og montere det på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100952.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold