Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan finne den beste prisen på bil dekk

Vedlikeholde bil kan bli dyrt. En av de høyere utgifter er å erstatte slitte dekk. Hvis du gjør litt surfing og pruting, kan du få dekkene for en anstendig pris. Denne artikkelen beskriver hvordan du finner den beste prisen på dekkene. Instruksjoner
en

Først må du finne størrelsen på dekkene dine behov. Størrelsen kan finnes på sideveggen på dekkene. Det vil bli skrevet som dette, P215 75R 14. Nå som du vet størrelsen på dekk som er på bilen, kan du undersøke om en annen størrelse vil passe. Få en annen størrelse dekk kan bety å spare litt ekstra penger.
2

Ikke kjøp dekk som vil overleve din bil. Hvis du har en bil med 200 tusen miles på det, har du sannsynligvis ikke ønsker å kjøpe en 75 000 kilometer dekk. Du investerer altfor mye inn i noe som har potensial til å bryte ned. Hold deg til en 45 eller 55 tusen mil dekk.
3

Shop rundt. Du kan finne gode priser på nettet, og i det lokale området. Finn ut om du har en dekkforhandler som omhandler defekte dekk. Når jeg sier feil, mener jeg en størrelse ble skrevet ut på dekk som faktisk ikke matche dekket. Eller et dekk som har merket feilstavet på siden. Du absolutt ikke ønsker en fysisk defekt dekk.
4

Hold deg unna regummierte dekk. Regummiering eller kjøpe en regummierte dekk er ikke verdt risikoen. De er omtrent samme pris, kanskje litt billigere, men er av dårlig kvalitet.
5

Etter at du har bestemt deg for et dekk, sjekke vurderinger. Sjekk forbrukernes vurderinger på dekket slik at du vet at du får et kvalitetsprodukt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100945.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold