Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Roter dekkene på en Dodge Ram

Dodge har slått ut mange versjoner av den populære Dodge Ram pickup lastebil siden oppstarten i 1917. The Ram tilbyr en full-size lasteplanet og kommer i to-wheel og firehjulsdrevne versjoner. Det er et tungt kjøretøy, noe som gjør dekk rotasjon på bukker litt vanskeligere enn på en hydraulisk heis. Du trenger
Fire knekt eller hydraulisk heis
Lug mutter skiftenøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park lastebilen på et flatt underlag og sted et stykke tre bak ryggen dekk for å holde bilen ruller mens du jekke opp foran lastebilen. Løsne alle mutrene på hver av dekkene.
2

Place to knekter under fronten av bilen, en på hver side og løft bak seg på ytterligere to bukker. Jack up truck slik at bare nok plass til å ta av dekk.
3

Flytt passasjersiden bakdekket til fronten, og passasjersiden foran til førersiden bak. Slå førersiden bak dekk i front og førersiden foran til passasjersiden bak. Stram hjulmutrene, men ikke helt.
4

Nedre baksiden først og erstatte treverket bak dekkene. Senk fronten og deretter gå rundt og trekkes hver lug mutter til sin stramming. Hvis på en heis, og senke hele lastebilen og stram hjulmuttere.
5

Ta lastebil i for en justering etter å ha rotert dekkene for å sikre dekkene slites jevnt.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100853.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold