Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Monter og Balanse bil dekk

Det er viktig å holde dekkene godt vedlikeholdt og riktig montert og balansert, tross alt, det er de fire små gummi patcher som holder deg jordet på veien. Montering og balansere bildekk krever spesialverktøy og en erfaren tekniker til å gjøre jobben riktig. Her er det grunnleggende om hva som er involvert i montering og balansering av dekkene på bilen din. Du trenger
Bead breaker
Tire strykejern eller montering maskin
Spin balanse maskin
Vis flere instruksjoner
en

Slipp luften ut av dekket du ønsker å erstatte. For å gjøre kort prosess med dette, får et dekk stilk flytting verktøyet.
2

Bryt perle på gamle dekk med en perle breaker. Trykk bare utover kanten for maksimal perle breaking innflytelse.
3

Pass på at du velger riktig størrelse dekk for felgen din. Hvis dette ikke er riktig, vil ingenting annet være heller. Sørg for å ha en ny ventil stammen satt i også.
4

Bruk dekk strykejern eller en montering maskin å sette dekket på felgen. Pass på å ikke skade både felg og dekk under prosessen. Den montering maskin kan være en del av spinn balanse maskin, og da følger instruksjonene på montering maskinen.
5

Sett dekket inn i spinn balanse maskin. Følg produsentens anvisninger og plassere hjulet vekt der det er nødvendig. En spin balanse maskin er en stor del av utstyret som kan bli funnet på noen dekk butikk.
6

Riktig blåse opp dekkene. Rådfør deg med bilens brukerhåndbok for riktig PSI inflasjon og sjekke lufttrykket i dekkene dine hver måned for å unngå en farlig tilstand.
7

Tenk å få en justering. Dette vil holde disse nye dekk iført jevnt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100816.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold