Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Kast av brukte dekk i Gwinnett

Gwinnett County, Georgia, har den uvanlige æren av å være det stedet i USA med høyest konsentrasjon av septik-systemer. Denne konsentrasjonen av avfall har ført Gwinnett å utvikle et strukturert program for disponering av alle typer avfall, inkludert resirkulerbare materialer som for eksempel dekk. Hvis du kjøper et dekk i Georgia, går $ 1 for å bidra til å betale for dekk disposisjon. Som i mange deler av Georgia, kan du enkelt kvitte deg med brukte dekk i Gwinnett County. Du trenger
Tire strykejern (hvis nødvendig)
Telefon
Vis flere Instruksjoner
Hvordan Kast av brukte dekk i Gwinnett
en

Fjern dekk fra felger av hjulene hvis de ikke allerede er slått av. Bruk to dekk strykejern å lirke den ene siden av (deflatert) dekket over felgen. Sett en jern under leppen av dekket og lirke den opp på felgen og holder den på plass.
2

Plasser andre dekk jern under leppen av dekket ca 6 inches bort fra der du holder dekket på felgen med den første. Lirke dekket over felgen med den andre jern. Ta den første jern og plasser den 6 inches bort fra andre jern og fortsette nysgjerrige dekket og flytte strykejern før hele siden er over kanten.
3

Skyv kanten av den andre siden av dekket.
4

Kast dekkene. Du kan ta dekkene selv til en av de to område resirkulering sentre: Coal Mountain Convenience & Recycling Center, 3560 Settingdown Road i Cumming, 770-781-2071, eller Roswell Recycling Center, 1570 Maxwell Road i Alpharetta, 770-442 - 8822. Alle deponier og resirkulering sentre i Georgia er privateid. Det koster et gjennomsnitt på $ 3 for hvert dekk du frafalt på disse resirkulering centers.As et alternativ, kan du ringe ditt lokale dekk butikken. De fleste av dem vil ta gamle dekk for en liten avgift og kast dem for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101155.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold