Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Belte Vs . Radialdekk

Selv diagonalbeltedekk dekkene har blitt faset ut , ifølge Firestone Tire Co , er det mange sjåfører som foretrekker de til nyere radial type. Det er markante forskjeller mellom de to stilene , imidlertid. Ply Direction

diagonalbeltedekk dekk, lagene - eller lag av gummi - kjøre 45 grader til midtlinjen av slitebanen , ifølge Coker Tire . I radialdekk , den flerlagt kjøre på 90 - graders vinkler til senterlinjen av slitebanen .
Fleksibilitet

sidevegger radialdekk er mer fleksible enn de av diagonalbeltedekk seg på grunn av retningen på lagene . Dette øker også manøvrerbarhet av dekkene .
Aspect Ratio

sideforhold, eller sammenligning av høyden og bredden på dekket hulrom , er lavere i radialdekk enn i diagonalbeltedekk seg. Dette gjør dem mer mottakelig i samlede håndtering.
Holdbarhet

Fordi de har bedre kontakt med veien og en radial konstruksjon som gir jevn slitasje , radial dekk har en lengre liv og er mer holdbare enn diagonalbeltedekk dekk .
Cost

Mens radialdekk generelt koste mer enn diagonalbeltedekk dekk på grunn av sin konstruksjon , er prisen kompenseres ved sin konstruksjon , manøvrerbarhet , pålitelighet og levetid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101141.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold