Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan øke Car dekk Livet

Økende livet av deg bildekk vil spare deg for penger. Dekk er ikke billig. De vil vare lenge hvis du tar vare på dem. Følg disse trinnene for å øke levetiden på dekkene. Du trenger
dekk trykkmåler
bil jack
Vis flere instruksjoner
en

sjekke lufttrykket. Dette vil ikke bare gi deg bedre gass kjørelengde, men det vil bidra til å holde trå bære selv. Fyller fører til midten av dekket til å slites ut først. Under inflasjon fører til at ytterkantene å bære først. Dette er viktig for å øke dekkets levetid. På siden av dekket riktig PSI vil bli stemplet.
2

Roter dekkene hver 7500 miles. Dette vil sterkt redusere ujevn slitasje. Ikke roterende vil sterkt redusere levetiden på dekkene. Til slutt vil føre til at bilen til å riste og dra til den ene siden som du kjører nedover veien.
3

Fix slitt suspensjon deler. Dette vil føre til at kjøretøyet skal trekke til side mens du kjører, og tvinger deg til å korrigere med rattet. Front dekk som bæres på den ene siden, er en indikasjon på slitte styring deler. For å sjekke delene heve fronten av bilen med knekt. Plassere en hånd på forsiden og en på baksiden av dekket. Skyv fronten inn og ut. Gjør det samme for toppen og bunnen. Dekket skal flytte mindre enn 1/8 tommer i alle retninger.
4

Skift ut slitte støtdempere. Dekk som har strips slitt helt på tvers av slitebanen er et tegn på dårlige støtdempere. Dette vil spise dekkene raskt. For å sjekke støtdemperne presse opp og ned på fender fort. Få bilen spretter. Stopp og tell hvor mange ganger bilen går opp og ned. Det bør stoppe på tredje syklus.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101062.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold