Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan endre et dekk på en Chevrolet Express Van

Endre dekkene på bilen din er en viktig ferdighet å lære. En punktering på veien kan la deg strandet i timesvis hvis du ikke vet hvordan du endrer det, eller hvis du ikke vet hvor jack og andre verktøy er plassert i kjøretøyet. Reservehjul på Chevy Express Van ligger under baksiden av van; alle verktøyene som trengs for å gjøre jobben er som regel inkludert i kjøretøyet. Du trenger
Jack
Jack håndtere
hjulmutternøkkel
Reservehjul
Vis flere instruksjoner
en

Hent jack, hjulmutternøkkel og jack håndtere fra passasjerens side, bakre hjørne av van. Du finner dem på innsiden av døren, når du åpner bakluken.
2

Finn de to delene av utvidelser i jack kit og koble dem sammen. Sett utvidelser gjennom hullet i den bakre støtfangeren på bilen, fester jack håndtaket til dem og slå dem mot klokken for å senke reservehjulet til bakken.
3

Plasser jekken under bilen på jekkpunktet nærmest flatt dekk. Det er flere jekkpunkter spesifisert av produsenten: Hvis du jekker under bak på bilen, bruker Akselhuset å løfte van, for foran, bruker frame rail, like bak baksiden av forhjulet. Hev i kontakten til det gjør liten kontakt med bilen, men ikke heve van ennå.
4

Løsne mutrene på hjulet med flatt dekk ved hjelp hjulmutternøkkel. Hev kontakten til dekket er helt opp fra bakken, og ta den flate dekk og hjul fra van. Installer det nye dekket på hjulet studs og fest slepe nøtter, strammer dem for hånd for nå.
5

Senk kontakten til dekket er på bakken, og trekke til mutrene med kabelsko skiftenøkkel. Fest flatt dekk på løfteutstyret under baksiden av van og sett utvidelser tilbake i hullet i støtfangeren. Engasjere heise og slå utvidelser klokken med den oppjekkbare håndtaket, til dekket sitter tett mot kroppen av bilen.
6

Bytt jack, utvidelser og hjulmutternøkkel tilbake til baksiden av van, slik at du vil ha dem tilgjengelig i fremtiden, bør det bli nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101222.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold