Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Dodge Caravan

Mest sannsynlig bærer Dodge Caravan noen svært dyrebar last: du og din familie. Siden du sannsynligvis bruke van flere ganger om dagen for å frakte alle rundt byen, vil du være sikker på at den opererer på sitt tryggeste nivå. Dessverre er mange auto ulykker forårsaket av under-og over-oppblåst dekk. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk sidevegger din Caravan foran og bak dekk for det anbefalte dekktrykket. Dodge anbefaler 28 til 36 psi for Caravan. Dette vil bli støpt inn i gummi og er ofte vanskelig å tyde på grunn av det mangfoldet av bokstaver og tall kodet.
2

La din campingplass i dekkene å hvile i opptil en time før du sjekker trykket. Nylig brukte dekk kan gi unøyaktige målinger. Slik at dekkene å kjøle hjelper med å sikre nøyaktighet. I tillegg holder dekkene bort fra de miljømessige elementer som sol og snø, samtidig som bilen for å hvile.
3

Fjern ventilen stammen caps fra dekket stammer. Disse små, ofte svart, caps skru å avsløre en åpning med en tynn pinne stikker gjennom. Pass på at dette området er rent for støv og fuktighet, som disse elementene kan føre til unøyaktige målinger.
4

Plasser digital dekk måle åpne ende godt over ventilen stammen til du ikke lenger høre luft siver fra sidene. Vent til lufttrykkmåler piper for å fjerne det. Dette indikerer at lesing er nøyaktige og fullstendige.
5

Sammenlign lesing til anbefalt trykk. Legg luft hvis trykket er lavt og blø dekket ved å trykke pinnen innenfor stammen hvis trykket er høyt.
6

Tenk på din dekkets lastområdet hvis du finner din campingvognens dekk gjennomgående lav. Du kan finne din lastområdet på siden av dekket, normalt representert med et tall etterfulgt av en bokstav. For eksempel: 95H. Konsultere belastningsområdet diagrammet i brukerhåndboken for å sikre at van vekt er ikke for mye for dekkene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100868.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold