Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

I hvilken alder bør Dekk byttes?

Forstå når er riktig tidspunkt å bytte ut bilens dekk er svært gunstig. Du kan lett spare penger og tid ved å vite hvilke omstendigheter krever en enkel reparasjon sammenlignet med et scenario som krever nye dekk. Alignment
p Det er flere forhold som tilsier behov for en justering i stedet for nye dekk. Disse inkluderer ujevn slitasje på dekkene dine.
Flats

Normalt leiligheter er ikke et tegn på at du trenger nye dekk. Flats vanligvis kan repareres, men noen ganger skaden er for stor til å fikse.

Matters of Inflasjon

Under-eller over-inflasjon er også et problem. Tegn for under-inflasjon inkluderer dekk med kanter som er slitt. Tegn for over-inflasjon inkluderer dekk med bare sentrum slitt. Dette er ikke tegn på at du trenger nye dekk.
Baneslitasjeindikatorene

Bane er mest nyttig guide for å avgjøre om du trenger nye dekk. De fleste nye dekk inkluderer baneslitasjeindikatorene. Når dekkene er slitt forbi lovlige grensen på 1/16th av en tomme, de hard-gummi indikatorer begynner å vise - ofte forlater karakteristiske spor i dine hjulspor. Hastigheten som dekkene blir helt utslitt avhenger av mengde og type kjøring, det varierer fra noen måneder til flere år
Ruler Method

Du kan måle trå. ved å stikke en linjal i rillene. Hvis slitebanen er mindre enn 1/16th av en tomme, trenger du nye dekk.
Penny Method

En mindre presis metode for måling av slitebanen bruker en krone. Hvis du holder en krone i sporet og kan se toppen av Abraham Lincoln hode, du trenger nye dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101230.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold