Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Da trenger Dekk må skiftes ?

Dekk bør byttes når de er for skadet til å reparere, eller slitebanen er slitt ut . Dekkbransjen gir retningslinjer for begge forholdene . Identifikasjon

dekk slitebane anses utslitt og dekkene bør byttes når mønsterdybden er mindre enn 1/16 av en tomme. De fleste dekk har slitasje indikatorer som vises som barer over slitebanen når slitebanen er slitt ned til erstatning nivå .
Tips

Den tradisjonelle måten å måle dekket er slitt er å stikke en mynt i slitebanen med president Lincolns hodet mot dekket. Hvis du kan se toppen av Mr. Lincoln hode , er mønsterdybde mindre enn 1/16 av en tomme .

Hensyn

Holes eller buler i et dekks sidevegg krever at dekket byttes ut. Hull i slitebanen mindre enn 1/4 tommers kan repareres . Større hull krever dekk erstatning .
Warning

Et dekk som har vært drevet på når flat må skiftes ut. Indre skader kanskje ikke synlig , men kan resultere i katastrofale feil hvis dekket er re- trykksatt og drevet .
Time Frame

Dekk over 6 år gammel bør være erstattes selv om de ikke er for slitt . Bobiler og andre kjøretøy som ikke er drevet mange miles er utsatt for overskudd dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101115.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold