Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Når du bytter dekk

For 48.000 til 65.000 miles, er dine fire dekkene kommer til å være den eneste mellom deg og motorveien. Å vite at du har betrodd velvære for deg og dine passasjerer til god gummi er første skritt mot fred i sinnet. Ikke alle breakdowns er unødvendige, men noen involverer dekkene er, hvis du er årvåken. Betydning

vite når man skal skifte dekk er avgjørende for sikker kjøring. Kjøring på en slitt eller skadet dekk kan resultere i alt fra en ødelagt familie tur til fysisk skade
Typer

Dekk som trenger erstatning faller inn i bestemte klassifikasjoner etter årsak:. Slitt på grunn av overdreven kjørelengde eller en defekt front end delen eller skadet på grunn av traumer eller omsorgssvikt.
Egenskaper

Et dekk slitt så dårlig at slitebanen er nede til slitasje bar må skiftes ut. Et dekk ødelagt på grunn av en unrepairable punktering, blir kjørt med lite eller ingen lufttrykk eller lider skade på grunn av en ulykke eller vei fare må erstattes.
Identifikasjon

Slitasjen bar er en litt hevet litt gummi mellom to rekker av slitebanen på et dekk. Når slitasje når dette punktet, må dekket byttes ut. Et dekk med bobler, buler eller hakk på grunn av traumer eller omsorgssvikt må erstattes.
Misforståelser

Dekk drevet med liten eller ingen lufttrykk kan bli ødelagt i løpet av et noen omdreininger på rattet. Hvis du håper å ha et dekk reparert, ikke kjøre med dekk flat.
Warning

Stadig fylle et dekk med luft kan føre til sideveggen av dekket til svekkes. Når dekket mister luften, bærer sideveggen all vekten og brytes ned over tid. Resultatet kan bli en utblåsning.
Forebygging /løsning

jevne sjekke dekkene for trykk, skader og slitasje. Ikke gjentatte ganger fylle et dekk som du vet er lekker, må den repareres

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100962.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold