Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Dunlop Motocross Tires

Motocross racing er den mest populære og spennende form for motorsykkel racing. De livsfarlige stunts man gjør manøvrering sin sykkel, krever det beste dekket mulig. Dunlop motocross dekk ble produsert for å ta slike overgrep. Enten sykkelen hopper gjennom luften eller skrens gjennom gjørma, produserer Dunlop en cross dekk for å håndtere de ekstreme forholdene og misbruk. Dunlops kompetanse innen motocross dekk viser av dem holder mer enn 100 nasjonale mesterskap i Supercross, motocross og andre off road konkurranser. Det er lett å se hvorfor Dunlop motocross dekk er et smart valg når det kommer til denne typen sport. Historie

Selv Dunlop har produsert dekk siden slutten av 1880-tallet begynte de å utvikle motocross dekk i tidlig 1993.These første dekk ble utviklet og privat testet, med dimensjonene og dekkmønster under revisjon. I begynnelsen var dekkets mønster generelt den samme, med de gummiblandinger dekkene er blitt stilt til å være den eneste forskjell. Hvis dekkene var for et vanskelig terreng, ble forbindelsen myk gummi. Hvis dekkene var for en myk terreng, sammensatt var vanskelig rubber.With fremme i teknologi, har slitebanen utvikling blitt mye mer sofistikert. Nå med hjelp av databehandling, kan dekkmønster og forbindelser bli matchet for bestemte spor forhold. Unødvendig å si, cross dekk produsert av Dunlop i dag, tåler større slitasje og misbruk enn dekkene i går.
Funksjon

Funksjonen til Dunlop motocross dekkene å gi den beste forbindelsen mellom motorsykkel og bakken. Dekket er de mest grunnleggende ting som gjør at rytter å bremse, svinge og akselerere. Jo bedre grep mellom bakken og dekket, betyr jo bedre du kan slå, brems og gå raskere.

Betydning

Dunlop motocross dekk gjør dekkene for mykt terreng og hardt. Hvert dekk fungerer best håndtering terreng det var spesielt produsert for. Både myke og harde terreng dekk vil slites ned veldig fort hvis de brukes på veien for generelle driving.Soft terreng dekk er for sand eller gjørme. De er laget av en hard gummiblanding og det er ikke anbefalt å ri disse dekkene på en hard terreng. Dekkene slites ned og gummi vil bli dratt i bare en kort periode time.Hard terreng dekk er laget av myk gummi, og er laget for å håndtere steinete, glatt eller vått terreng. Disse dekkene er ikke anbefalt brukt på en myk terreng som de tilbyr mindre grep.
Hensyn

terreng hvor du skal ri, er den største omtanke i å lage et valg der Dunlop cross dekk er riktig for deg. Du vil sannsynligvis ønske å undersøke de områdene hvor du skal ri. Siden terrenget er en viktig faktor i å velge hvilket dekk du skal bruke, vil du ønsker å studere grunnforholdene i området.Hvis bakken brytes ikke når du sparke den, er det best å vurdere å bruke en bakre dekk med en hard spore slitebanen. Du vil få den maksimale mengden av grep med denne type mønster og gummi. Forslag til Dunlop dekk modellene er: D739, D739, er D606.If bakken fylt med hjulsporene og hauger, trenger du en mykere dekk. Forslag til Dunlop modellene er: D756.If bakken er en kombinasjon av hardt å tape, ville en mellomliggende terreng dekk være bedre å bruke. Forslag til Dunlop modellene er: D739, D756.Keeping dekkene riktig lufttrykk er den beste måten å få best mulig ytelse og levetid ut av dekkene. Forslag inflasjon er: harde forhold (12-14 psi), kombinasjon betingelser (12-14 psi) gjørme og sand (14-18 psi)
Fordelene
Dunlop Motocross dekk er valget av mester motocross ryttere i mange år nå. Deres dekk teknologi som startet med utviklingen av en tricycle dekk, har nå blomstret i en motocross tradisjon. Dunlops motocross dekk er kontinuerlig testet og utviklet, noe som gjør det mulig for dem å tilby de beste dekkene for sporten. Pro riders teste hver nye dekk ytelse før dekket er tilbudt til offentligheten. Tilbakemeldingene gitt til Dunlops ingeniører, gjør dem i stand til perfekt dekk-teknologien garanterer publikum en best mulig dekk. Sjekk med en Dunlop dekk representant for å få best mulig dekk for din kjøreforhold.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100934.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold