Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvor mye koster det for en Hjulinnstilling?

Holde bilen i topp stand er bra for miljøet og lommeboka. Mange sjåfører er flinke til å komme med regelmessig oljeskift, men andre overse noe like viktig, selv når konfrontert med klare ytelse bevis. Komme periodiske hjul justeringer er en grei prosess, og en som er overraskende rimelig, vurderer verdien den bringer til bilens jevn drift. Snarere enn gjentatte ganger erstatte slitte dekk, kan en justering være et bedre alternativ. Alignment Cost

Alignments komme i en av to former: to-wheel og fire hjul justeringer. To-wheel, eller front-end justeringer, vanligvis koster mellom $ 40 og $ 65, mens fire hjul er $ 50 til $ 95 per 2009. Kostnadene varierer avhengig av butikken gjør arbeidet og utstyret de bruker. Finnes linjer fremst arbeidskraft bare jobber, slik at lokale markedsforhold diktere prisen. De fleste verksteder kjøre periodiske tilbud eller har kuponger for å bidra til å holde prisene rimelig. Varebiler og noen fire-hjulsdrevne biler noen ganger føre til ekstra kostnader, så sørg for å spørre om priser før du får arbeidet gjort.
Alignment Hensyn

Når en bilens dekk er ute av stilling, dekkene slites mer og ujevnt, lider kontroll og drivstofføkonomi er redusert. Dekk blir ofte tvunget ut av stilling etter et uhell slående fortauskanter, parkering blokker, veien rusk og jettegryter. Når dekket er ut av stilling, er dens orientering til midtlinjen av kjøretøyet forskjøvet. Dette kan ikke alltid være synlig for øyet, men effektene på kjøring vil være uunngåelig.

Feiljusteringsverdier Signs

Selv om det ikke alltid er synlig, kan indikatorene viser en justering er nødvendig. Dekkslitasjen er den største synlige bevis på behovet, men det kan også bli oppdaget hvis bilen trekker til venstre eller høyre, har uttalt vibrasjon eller shimmy, eller om rattet ikke er sentrert når du flytter rett fram. De fleste produsenter foreslå en justering på 10.000 miles.
Ytterligere Priser Detalj

Alignment kostnadene ofte inkluderer dekk rotasjon for å fremme selv dekkslitasje. Det kan være fristende å bare ha en to-wheel alignment, men hvis bilen er alvorlig ute av stilling, kan de bakre dekk degradere raskere. Noen bedrifter tilbyr en garanti på justeringer, og noen også gi levetid justeringer og rotasjoner med kjøp av nye dekk.
Konklusjon

Hjulinnstilling er viktig for liv og god helse for alle kjøretøy. Å bruke tid og penger for å holde hjulene i riktig justering nå vil spare hundrevis av dollar senere ved å forbedre drivstofføkonomien og redusere antall nye dekk trengs over livet av kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101051.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold