Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk i en Toyota Tacoma

Ta vare på dekkene dine forbedrer håndtering og at alle viktige gass kjørelengde. Toyota gir den informasjonen du trenger å vite for å opprettholde dine dekk. Det er din jobb å sjekke dekkene på din Tacoma. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Forbered ved å kjøpe et dekk trykkmåler. Du kan finne et dekk trykkmåler på en auto deler butikken.
2

Vet at det anbefalte dekktrykket for din Toyota Tacoma er et trykk på minimum 26 psi og et maksimalt trykk på 36 psi. Du kan også installere et automatisk dekktrykk kit til bilen din som sjekker lufttrykket i dekkene for deg fra komfort i førerhuset.
3

igjen din lastebil alene i minst flere timer. Du ønsker ikke å teste trykket på dekkene når de er varme. Luften inne vil ekspandere med tilsatt temperatur og forskyve resultatene. Test dekkene i morgen før du går noe sted.
4

Ta ut og holde nøye orden på ventilen stammen caps. Hvis du er ny til å sjekke dekkene dine, trenger du ikke ønsker å finne ut på den harde måten at de er veldig lett å miste.
5

Push luften trykkmåleren på ventilen stammer én gangen. Hvis du hører en hvesende lyd, betyr det at det kommer luft ut av dekket. Presse hardt nok og i rett vinkel for å få riktig avlesning. Hvis du ikke er trygg i minnet ditt, skrive ned resultatene. Gjenta disse trinnene på alle fire dekk og reservedeler.
6

Kontroller dine mål mot produsentens anbefalte trykk. En 2008 Toyota Tacoma 4x4 Double Cab med originalt utstyr, for eksempel, kommer med dekk skåret på P245/75R16 109S. Den "245" er bredden av dekket i millimeter. De "109S" betyr at hvert dekk vil være i stand til å støtte £ 2271. eller 1030 kg. Går over disse vekt grenser øker belastningen på lufttrykket i dekkene og kan føre til dekk for tømming eller mislykkes.
7

Screw stammen ventilhetter tilbake på stammen ventiler.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100896.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold