Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan til Store Dekk for lang periode

Lagre dekkene høres kanskje lett ut, men det tar de riktige forholdsregler og lagring teknikker for å beskytte dekkene. Riktig området må bli funnet, og deretter en god kombinasjon av teknikk og materialer må brukes for å sørge for at dekkene dine investeringer beholder sin verdi. Selv om de blir behandlet gummidekk designet for å stå opp til påkjenningene av veien, de fortsatt krever omsorg for å forbli i lagring. Du trenger
Tørt, kjølig lagringsplass
stor, svart, industriell-styrke søppelsekker
Duct tape
Bunnpanner
mus og rotte feller
Blue presenning
stålbørste
Såpe og vann
Butikk håndklær
White fett blyant
Vis flere instruksjoner
Store Din Dekk
en

Rengjør hvert dekk grundig med stålbørste dyppet i varmt såpevann. Fjern alle av veien rusk, brems støv og annet rusk. Når du har fullført rengjøring av dekk, ta en klut og tørker helt dekket. Rengjør og tørk av dekkets innsiden og utsiden. Ikke behandle dekket beskytte agenter som gummien på dekket har allerede blitt behandlet og ekstra kjemikalier sittende på dekk kan bryte ned gummien.
2

Place hvert dekk i en stor, svart søppel bag. Twist og forsegle søppelpose, og kaste søppel pose over dekket og tape den ned med duct tape. Dette skaper en ekstra forsegling at fuktighet vil finne det vanskelig å trenge gjennom. Marker pose med et hvitt fett blyant på et sted hvor skriving kan sees når dekket er stablet indikerer størrelsen på dekk, produsenten og hva kjøretøyet dekket er for hvis det er hensiktsmessig.

3

Sett trepaller i lagringsområdet og begynne å stable dekkene på pallene. Pallene hjelpe dekkene holde opp, ut av en kalde betonggulvet og vekk fra potensielle fuktighet.
4

Place mus og rotte feller rundt dekket lagringsområde, og legge inn et tegn som indikerer at det er feller plassert. Mus og rotter ikke bare liker å spise seg gjennom plast og gummi, men de vil også hekker i dekkene. Sjekk fellene minst en gang annenhver uke, og erstatte dem etter behov.
5

Dekk dekkene i blå presenning som et ekstra lag med beskyttelse mot direkte solskinn og en potensielt lekk tak.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101086.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold