Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan velge Auto Dekk

Det er mer til dekk shopping enn å få riktig størrelse. Du må kanskje dekode dekket informasjon for å finne ut om produsenten har anvendt en last-eller speed-karakter dekk med bilen. Hvis du kjøpte kjøretøy som brukes, kan det ikke ha den opprinnelige dekk, og størrelsen og kapasiteten av dekket kan ha blitt endret. Det er lett å lære å dekode denne informasjonen, og velg riktig dekkdimensjon. Med denne informasjonen, kan du finne ut hva slags dekk er tilgjengelig i størrelse, hastighet rating, og lastekapasitet og gjøre et bedre valg i å velge dekk til bilen din. Instruksjoner
Hvordan velge Auto Dekk
en

Finn dekk informasjonen etiketten på bilen din. De fleste biler vil ha det på førersiden dørkarmen eller på siden av den åpne førersiden dør selv. Andre biler kan ha det limt på bunnen av hanskerommet sokkel, og noen kan ha den i passasjer-side bak dørkarmen, men de er sjeldne biler. Informasjonen på dekkmerke vil utlevere hva produsenten har levert bilen med og hva de er å anbefale for dekktrykk.
2

Les dekkdimensjon vises på etiketten. For eksempel vil en P195/65/R15 88 H fortelle deg at dekket er en passasjer rangert dekket av P. høyde, bredde og diameter på dekket er de neste tallene, med R står for radial. Denne størrelsen av dekket kan forandres litt. Dekk forhandlere kan ha dekk størrelse konvertering diagrammer der ettermarkedet dekk kan kjøpes som er en liten avvik fra den opprinnelige dekket. Det viktigste er å ikke avvike fra størrelsen for mye og å aldri endre hastigheten vurdering og bæreevne. Det er de 3 siste sifrene i dekk nummer. I dette tilfellet 88 H. Du kan alltid oppgradere, men det er aldri foreslått å kjøpe en lavere grad dekk enn hva som kom med bilen.
3

Lær hva dekkdimensjon bilen kaller for og sammenligne den med dekk antallet faktisk på bilen din. Dekket er preget på sideveggen av hver av dine dekk. Det skal samsvare med nummeret på dekk etiketten.
4

Pris ut dekkene. Finn ut hvilke alternativer bilforhandleren har tilgjengelig i din størrelse. Det er mange merker og prisklasser. Et kvalitetsmerke dekk vil ha en høyere begrenset slitebanen slitasje garanti, men vil også komme med en brattere pris.
5

Sammenlign mønsterdybde på dekkene er tilgjengelige i din størrelse, siden de vanligste dekk tilgjengelig for biler og lett lastebil er stål-belte radialdekk. Igjen, kan du måtte betale litt mer for et dekk med en anstendig dekkmønster, men dette kan være viktig hvis du velger en all-weather radial med den hensikt årelange bruk i all slags vær.

6 p Hvis du er ute etter å oppgradere dekk eller øke størrelsen, kan den dekkforhandler hjelpe deg å finne det beste dekket for bilen din uten at last og hastighet varierer. De fleste oppgraderinger vil øke prisen på dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100988.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold