Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan vite hva størrelse dekk for å få for din Felger

Installere riktig størrelse dekk på et sett med hjul kan virke forvirrende, gitt antall størrelser og stiler av hjul og typer dekk. Heldigvis er hva størrelsen på dekk du bør få for bilens hjul basert på en viktigste kriteriene, som er størrelsen på hjulet. Du ønsker ikke å installere et dekk som er for smal eller for bred for et hjul, siden det kan påvirke håndteringen. Du trenger
Målebånd
Vis flere instruksjoner
en

bestemme bredden på dine eksisterende dekk. Hvis kjøretøyet har de samme dekkene som ble montert på den av produsenten, enn du sannsynligvis trygg bare installere samme størrelse dekk. Bredden på dekket er trykt på utsiden kanten av dekket. Det vil være tallrekke. For eksempel kan de si 205/60R15. Den "205" er bredden av dekket i millimeter, er "60" dekkets profil (forhold av sideveggen til bredden) og "15" er diameteren av hjulet i inches.
2

Figur ut diameteren på hjulene. For at et dekk for å passe på et hjul, må dekket være den samme diameter av hjulet. Bruk et målebånd for å måle ansiktet av hjulet eller se på tallene på dekk for å bestemme diameteren på hjulet.
3

Bestem størrelsen av dere hjul. Hvis du vil endre størrelsen på dekkene dine og gå til en bredere eller smalere dekk, eller hvis det ikke er noen dekk i dag montert på bilen din, finne ut hvilken størrelse dekk å bruke basert på bredden på hjulene. Dette er noen ganger stemplet på forsiden eller baksiden av rattet. Du kan også måle bredden av felgen hvis det ikke er dekket monteres ved å måle avstanden fra utsiden leppe til den indre leppe. Det er et utvalg av dekkdimensjoner som får plass på et hjul. Det finnes mange ulike variabler her, så ta kontakt med en oversikt som at Custom Wheels Market har på sitt område som dekker kompatibel hjul og dekk størrelser.
4

Bestem hva du ønsker ut av dekket. Hvis du ønsker mer ytelse, enn å gå med en bredere, lavere profil dekk. Den ekstra bredde vil gi bedre grep, mens den nedre profilen vil potensielt gi en stivere sidevegg og mer respons i svinger. Hvis på den annen side, er drivstofføkonomi i høysetet, enn å gå med en smal dekk som vil tilby mindre rullemotstand og gi bedre kjørelengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101274.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold