Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sette et dekk i en Rear Tire Mount av en Ford F350

En av fordelene med bakdekket mount på en Ford F-350 er at den er plassert under lasteplanet. Denne plasseringen holder reservehjul fra å ta opp plass i sengen. Prosessen med å sette et dekk i bakdekket mount av en Ford F-350 er gjort alle enklere ved Ford har tatt med alle verktøyene du trenger i dekket jack kit som følger med bilen. Du kan få din fritid i bakre festet i ca 15 minutter. Instruksjoner
en

Åpne passasjerdøren foran. Trykk ned låsefestet på plast sidepanel av setet og trekk panelet bort fra setet slik at du kan se under.
2

Fjern vingemutteren bolten som holder Ford F-350 dekk jack satt under passasjersetet. Trekk dekket jack satt ut.
3

Monter kontroll arm av dekket jack settet. Dette er de lange stykker med lås baller i hver ende som festes sammen for å danne en bar med en krok ca 4 meter lang. Det siste stykket har en kvadratisk kuttet ut av midten; sted enden av kontrollarmen gjennom det hullet. Den siste brikken i en "T" håndtak for kontroll arm. Du trenger ikke selve dekket jack fra settet.
4

Stand på bakre støtfanger av Ford F-350. Se til høyre for midten av støtfangeren og vil se et hull. Se inn i hullet, og du kan se den heve og senke mekanisme av bakdekket mount. Sett hektet enden av kontroll arm av jack sett gjennom hullet, og hekte mekanismen.
5

Vri "T" håndtaket på kontroll arm mot klokken til kabelen og " , T "bar på midten av bakhjulet montere blir liggende på bakken. Du ønsker ikke at "T" bar på slutten av kabelen til å være bare berører bakken, men legge på det med slakk i kabelen.
6

Push reservedekket under ryggen av din lastebil med utsiden kanten av dekket vendt ned. Trekk "T" bar og kabel av bakdekket montere ut av veien slik at de ikke blir fanget under dekk. Omtrent midt reservedekket under bakre dekk mount.
7

Sett "T" bar i bakdekket mount gjennom sentrum av felgen av reservedekket. Skru langsomt "T" håndtaket på jack control arm med klokken for å begynne å trekke i slakk på kabelen. Kontroller at "T" bar fanger på innsiden av felgen og fortsette å vri håndtaket til å løfte opp dekket inn i bakhjulet mount. Når du ikke kan vri håndtaket noen lenger, er dekk ferdig montert. Fjern jack kontroll arm, dissemble det og returnere det til dekk jack sett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101160.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold