Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan Monter og Demonter et dekk

En bilens dekk er den eneste forbindelsen mellom bilen og veien passerer under den. Disse dekkene må skiftes med jevne mellomrom for rutinemessig eller uforutsett vedlikehold. Hvis denne endringen må utføres raskt eller på en ekstern plassering, kan dekkene bli manuelt monteres eller demonteres. Dekk butikker og mange garasjer har avanserte verktøy og maskiner for å montere og demontere dekkene fra hjulene. Mens manuelt monterte eller demontering dekk kan spare tid og penger, bør det ikke være en erstatning for profesjonell vedlikehold og balansering. Med ingen andre alternativ, men vil den manuelle metoden oppnå sikker og effektiv resultater. Du trenger:
Crowbar eller dekk jern
Bead breaker eller dekk skje
fett eller olje
Trykkluft kilde
Valve kjerne remover
stykke papp
Tire manometer
Vis mer Instruksjoner
Montering
en

Påfør et tynt lag med smørefett, olje eller såpe til perle - sporet på innsiden av dekkets sidevegg - - for å hjelpe til med å oppnå en vellykket perle segl
2

Place et stykke papp på bakken for å beskytte hjulet og sett hjulet på toppen av det.. Sett dekket på hjulet slik perle støtter dekket på toppen av hjulet.
3

Force bunnen perle rundt hjulet ved å plassere knærne på dekket så dytte ned på opposisjonelle side. Det vil ta mye makt. Vær forsiktig så dekket og perle ikke blir skadet når du arbeider det på rattet.
4

Strikk det andre perle over felgen ved hjelp av et dekk jern, kubein, eller andre sterke, flat, kjedelig stykke av metall. Plasser enden av verktøyet over dekkanten og skyv den ned til det griper innenbords felgen. Når det er satt, må du bruke din kroppsvekt og verktøyet som en brekkstang for å lette perle rundt hjulet.
5

Flytt verktøyet rundt felgen til å sette hele perle. Prøv å unngå å fjerne verktøyet fra dekk som du setter den på delvis sette perle kan utilsiktet skade perle.
6

Påfør mer smøremiddel perlene og begynner sakte å fylle dekket med luft. Ikke bli utålmodig og forsøke å lufte dekket raskt. Dekket kan gjøre spratt lyder mens den blir fylt.
7

Monitor dekkets sidevegg mens du fyller dekket med luft. Når toppen sideveggen begynner å ta form, begynner nøye toppen perle og stoppe å fylle dekket når toppen perle er ca 75 prosent av plassene. Hvis toppen ikke plass selv fra dette punktet, sakte legge små mengder luft til den sitter.
8

Fyll dekket til sin anbefalte trykket når perle er akseptabelt plass.


Demontering
9

Fjern lokket fra ventilen og fjern ventil kjerne med en ventil kjerne remover. Skru remover på stammen deretter bruke enden av remover å forstå og skru ut kjernen fra stammen.
10

Lay dekk montering flatt på bakken og bryte perle fra hjulet ved hjelp av en perle breaker eller dekk skje. Avhengig av dekk, kan dette trinnet tar mye krefter.
11

Arbeid perlen fri fra kanten ved hjelp av brekkjern eller dekk jern.
12

Vend dekket over og velte den annen perle, men fungerer ikke perlen fri fra felgen. I stedet holder den frie perle rundt hjulet og snu dekket over igjen.
13

Løft dekk og arbeide bunnen perle over toppen kanten av dekket. Når det er ledig, dekk demonteres fra hjulet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101063.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold