Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik fjerner et dekk fra en Mazda

Fjerne et dekk fra en Mazda er ikke ulikt alle andre kjøretøy, i at det å ha riktig verktøy og riktig bakken overflate er viktig for sikkerheten, og lykkes. Den rekkefølgen du utfører prosedyren er like viktig. Finn nødetatene veikanten verktøy som er utstyrt med Mazda og gjøre det til en vane å trene med dem. Du trenger
Bottle jack (utstyrt)
hjulmutternøkkel (utstyrt)
Vis flere instruksjoner
en

Park Mazda på en flat, asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen.
2

Fjern hjulkapselen først med mindre hjulkapselen er festet til randen av skivene på hjulmuttere. Ulike år, fabrikater og modeller av Mazdas kan tilby en variant av hjulkapselen stiler.
3

Bryt slepe nøtter løs på dekket du vil fjerne. Løsne lug nuts litt og ikke fjerne dem eller over-løsne dem.
4

Løft bilen ved hjelp av flasken jack i plasseringen av dekket du fjerne. Hvis det er en Mazda bil, kan du plassere flasken jack under rocker panel på siden av dekket du fjerne. Eller om det er en lastebil eller SUV, kan du plassere det under akselen. Se i bruksanvisningen for Mazda for eventuelle andre anbefalte trygge løft poeng spesifisert for din Mazda.
5

Ta til mutrene og ta av hjulet. I tilfelle dekket hub sitter fast til navet på bilen (noen ganger rust buildup kan fusjonere de to sammen), streik sideveggen av dekket med hånden eller tung gjenstand for å bryte det gratis. Vær forsiktig med å banke bilen av flasken jack og lide skade eller personskade. Reversere prosedyren for å skifte dekket, men det er anbefalt å trekk til hjulmutrene til 80 fot pounds. Under-Momentflytting kan tillate slepe nøtter å løsne og komme gratis. Over-Momentflytting kan skade hjulet hub.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100976.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold