Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan sjekke lufttrykket i et dekk på en Toyota Highlander

The Toyota Highlander er en crossover SUV som ble innført som en 2001 Toyota modell. Hvis du eier en Highlander, du sannsynligvis bruke crossover SUV for transport av din familie, arbeid elementer og noen ganger til og med møbler. Dekkene kan ta ganske juling. Sikre at dekkene er fylt til riktig trykk sikrer at du får håndteringen du ønsker og gass kjørelengde du trenger. Du trenger
Tire måle
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp et dekk trykkmåler. Disse kan bli funnet i noen auto deler butikken og de fleste kjøpesentre. Få en som har en skjerm som er lett for deg å lese.
2

Finn den anbefalte trykkområde på innsiden førerdøren av Highlander. Toyota anbefaler et trykk på minst 26 psi og ikke mer enn 36 psi for din crossover SUV.
3

Cool dekkene ned over natten. Kjører rundt varmer bare opp luften inni dekkene. Dette vil gi deg en litt feilaktige målinger. Med mindre det er en nødsituasjon, bare vent til første om morgenen eller etter et par timer med kjøling dine Highlander dekkene før du sjekker lufttrykket i dekkene.
4

Fjern hettene fra dekkenes ventilspindlene.

5

Trykk trykkluftmåler på ventilen stammer. Du må gjøre dette hardt nok og i riktig vinkel å fullstendig feste måleren til dekket ditt. Det er lett å si om du gjør det galt, som du vil høre en svak hvesende lyd som betyr luft ut av dekket.
6

Les verdien av Highlander dekktrykk ved å fjerne måleren fra stammen ventil og se på resultatene. Gjenta disse trinnene for alle fire dekk og reservedeler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/100899.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold