Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Hvordan behandle Trailer dekk å forebygge tørr Rot

Mange som egne tilhengere ikke bruker dem på en jevnlig basis . Fordi dekkene på en trailer er ikke nødvendigvis rotert på regelmessig basis , kan de bli tørre råtnet . Tørråte er en prosess som spiser gummien i dekket, og fører til at dekket til å være ustabil . Omsorgsfull hjelp av trailer dekk kan hindre tørråte . Instruksjoner
en

Sørg for at du bruker en høy kvalitet trailer dekk .
2

Look på dekkets sidevegg å avgjøre riktig lufttrykk . Fyll dekket til at lufttrykket mens dekkene er kalde - før du taue trailer. Kontroller lufttrykket hver gang du bruker hengeren.
3

Ikke bruk vaskemidler eller noe petroleum - basert på dekkene , som de vil skade det beskyttende voks som produsentene bruker på dekkene .
4

dekk som er stille i lange perioder bør tørkes av med et produkt som 303 Aerospace Protectant eller Eimann Fabrik Black Opal Dressing , tilgjengelig på RV butikker. Disse dressinger beskytte dekk fra elementene.
5

Bruk dekkene på en regelmessig basis, selv om det er bare å ri rundt kvartalet , for å unngå flate flekker på dekk og for å holde dem i form.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101277.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold