Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Slik reparerer skader på sideveggen til Dekk

Reparere skader på sideveggen av et dekk er ikke så enkelt som å fikse skader på treaded området, men det kan gjøres. Hvis dekket er skiver, bør den kastes og erstattes umiddelbart. Imidlertid, hvis den er ganske enkelt punktert (av en spiker, skrue eller liten pinne), det er billig og lett kits som kan kjøpes på en hvilken som helst automatisk forsyning butikken som kan gjenopprette integriteten av dekket. Du trenger:
en dekk plug
en tube av dekk sement
en T-håndteres plug installatør
Air kompressor (eller tilgang til luft)
Vis flere instruksjoner

en

Kjøp et dekk plug kit fra en auto deler butikken. Det går bare et par dollar, og kan være svært nyttig i en klemme. Faktisk, de fleste dekk butikker bruker en for sine egne reparasjoner. Det er ingen grunn til å få en stor fancy kit med tusen plugger, bare få en med noen plugger og en tube av sement (inkludert i settet)
2

Fjern punktering skyldige, hvis. det er fortsatt til stede. Det er lettest å bruke plugin kit når dekket er oppblåst, men det er ikke helt nødvendig. Når du fjerner gjenstanden, vil dekkene begynner å raskt miste luft, så litt fart i å søke pluggen er nødvendig.
3

Plasser en liten mengde sement på pluggen installasjonsprogrammet (det ser litt som en borekrone med en T-håndtak). Deretter knipe det i kanyle. Flytte den inn og ut, og snu det også, som om du var å pumpe opp en sykkel dekk. Ideen er å bruke sement ved rengjøring og barbering punktering hull samtidig.
4

Plasser en liten mengde sement på midten av selve støpselet (de slags ser ut som runde biff jerky pinner). Deretter skal det settes inn punktering med samme T-håndteres verktøyet. Pluggen skal strekkes over punktering og deretter midten skal settes inn. Avhengig av størrelsen på hullet, kan det vanskelig å skubbe i, så vær forsiktig med å presse det hele veien gjennom. Sluttresultatet skal være pluggen brettes i to med begge ender av den stikker ut mot deg. Skjær endene av pluggen ned og dekket er forseglet. Husk å fylle den opp med luft før bruk!

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101025.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold