Norge bil >> Biler >> bil Vedlikehold >> dekk Vedlikehold >> Content

Effekten av dekktrykket på gass kjørelengde

Flere faktorer kan påvirke gass kjørelengde et kjøretøy vil få, blant annet overvekt i bilen, hastigheten bilen reiser, veiforhold og hyppigheten av start og stopp. Holde dekkene riktig pumpet, men kan også være en viktig faktor for å bestemme hva den gass kjørelengde vil være i et bestemt kjøretøy. Gass kjørelengde Tester

Mange tester er utført for å finne ut om økt dekktrykk vil øke gass kjørelengde. Dessverre er de fleste testene som finnes på Internett og i butikker utført av dekk produsenter, bilprodusenter, oljeselskaper og store auto forhandlere, slik at disse ikke kan anses saklig.
Riktig lufttrykk Dekk

Riktig oppblåst dekk vil gi den mest effektive gass kjørelengde. Dekk som er skikkelig oppblåst til produsentens spesifikasjoner kan forbedre gass kjørelengde med så mye som 3 prosent over kjøring med feil lufttrykk dekk.
For lite dekktrykk

En kjøretøyer gass kjørelengde reduseres med 4 prosent for hver kilo anbefalte lufttrykket som ikke er i dekket. Som dekktrykket synker i et dekk, de dekk klemmer fortauet mer og derfor fører til at dekkene til å rotere saktere og bilen til å bruke mer gass.
Too Much Tire Pressure
p Hvis dekkene har for mye lufttrykk i dem, vil de ikke klem bakken veldig godt, og dette vil gjøre det vanskelig å håndtere bilen på en sikker måte. Selv om over-oppblåst dekk kan øke gass kjørelengde med én prosent over produsentens anbefalinger, kan nedgangen i sikker håndtering av kjøretøyet være skadelig for sjåføren og eventuelle passasjerer.
Tire Pressure Chart

dekktrykk diagram som fulgte med bilen er den beste måten å avgjøre riktig dekktrykk for dekkene. Dette diagrammet er vanligvis plassert på førersiden dør, i hanskerommet eller i biler brukerveiledningen. For å få maksimal gass kjørelengde mulig, alltid holde dekkene riktig lufttrykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-maintenance/tire-maintenance/101202.html

Previous:
Next:

dekk Vedlikehold